WhatsApp mesajlarına Instagram özelliği: Emoji tepkileri göründü

Düzenleyen:
WhatsApp mesajlarına Instagram özelliği: Emoji tepkileri göründü

TEKNOLOJİ Haberleri

WhatsApp arayüzünde yeni özellikler göründü. Mesajlaşma platformu, en büyük rakibi Telegram’ın mesajlara emojiyle tepki verme özelliğini kullanıcılara sunmaya başlıyor.

Dünyanın en popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, kullanıcılara yeni özellikler sunmaya devam ediyor. Beta test programında deneyimlenen yeni bir özelliğe göre, artık kullanıcılar mesajlara emoji ile tepki verebilecek. Yani tıpkı Facebook Messenger ve Instagram Direkt Mesajlarda olduğu gibi. 

Tepki özelliği sayesinde kullanıcılar bin mesaja klavye kullanmadan karşılık verebilecek. Bu yönüyle oldukça kullanışlı olan emoji tepkileri, bir mesajın üzerine dokunulduğunda animasyon şeklinde görünüyor. Emoji tepkileri şu anda hem Android hem de iOS cihazlarda WhatsApp Beta ve WhatsApp Web sürümü için geliştirilme aşamasında. 

WHATSAPP GRUPLARINA ANKET 

WhatsApp, emoji tepkilerinin yanı sıra kısa süre önce tanıttığı ‘Topluluk’ özelliğine de bir yenilik getiriyor. WABetainfo sitesinin haberine göre, gruplarda anket düzenlemek mümkün hale gelecek. Bu özellik de henüz geliştirme aşamasında ve ilerleyen zamanlarda kullanıcılara sunulacak. 

Anket sonuçlarına bütün grup üyeleri erişebilecek ve soru sorabilecek. Bununla birlikte, anketlere ilişkin diğer ayrıntılar henüz bilinmiyor. “Topluluklar ne?” diye soracak olursanız, birden fazla sohbet grubunu tek bir grup çatısı altında toplamaya olanak sağlayan daha büyük grubu ifade ediyor.

 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...