3 yaşındaki Yakup'un feci sonu

Düzenleyen: / Kaynak: AA
3 yaşındaki Yakup'un feci sonu

YAŞAM Haberleri  / AA

Kocaeli İzmit'te 3 yaşındaki Yakup Sevgili, çöp konteyneri ile merdiven arasında sıkıştı. Küçük çocuk hayatını kaybetti.

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde acı bir ölüm gerçekleşti. Serdar Mahallesi, Yüksel Sokak'ta 3 yaşındaki Yakup Sevgili'nin üzerine etrafında oyun oynadığı konteyner devrildi. Küçük çocuk, sokak merdiveni ile konteyner arasına sıkıştı. 

Bunu gören mahalleli, konteyneri kaldırıp yaralanan çocuğu hastaneye kaldırdı. Durumu ağır olan Yakup, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Pazar esnafı Osman ile ev hanımı Müjde Sevgili'nin 2 çocuğundan biri olan Yakup'un cenazesi otopsi için hastanenin morguna kaldırıldı. Ölüm haberini alan aile ve yakınları büyük üzüntü yaşadı.

"KONTEYNERİN ZİNCİRİ VARDI, BİRİ ÇIKARMIŞ"

Amcas Bayram Sevgili "Bu çöp konteynerinin zinciri vardı ama biri çıkarmış. Çocukların parkı olmadığı için sokakta oynuyorlar. Yakup konteynere asılınca konteyner kaydı gitti. Yaralandı, başından darbe aldı. 2-3 saat sonra da hayatını kaybetti. Kimin suçu varsa ben şikayetçiyim. Derdimiz para değil. Kimin ihmali varsa belediyenin ya da işçilerin tazminat istiyoruz. Alacağımız tazminatı çocuk vakfına ya da Mehmetçik Vakfına bağışlayacağız. Söz veriyorum. Hakimin huzurunda bağışlayacağız. Allah rızası için onun adına bağışlayacağız" dedi.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...