Rabia Naz, ölüm yıl dönümünde anıldı

Rabia Naz, ölüm yıl dönümünde anıldı

YAŞAM Haberleri

Türkiye’nin birçok yerinde vatandaşlar, Rabia Naz Vatan için bir araya geldi. Kalabalık, olayın aydınlatılmasını istedi.

Giresun’un Eynesil ilçesinde geçen yıl 13 Nisan’da hayatını kaybeden 11 yaşındaki Rabia Naz Vatan dün anıldı. Türkiye’nin birçok ilinde bir araya gelen vatandaşlar, taşıdıkları pankart ve fotoğraflarla küçük kızın ölümünün arkasındaki sır perdesinin aralanmasını istedi. baba Şaban ve anne Atika Vatan da Giresun’da kalabalık arasında yer aldı. Burada bir konuşma yapan baba Vatan “11 yaşındaki çocuğunun katillerini arayan babasına 12 ayı zehir ettiniz. Ardından bu kişiye akıl hastası mührü vurdurdunuz. Yazıktır. Ben bunu kabul etmiyorum. Hâkimler ve Savcılar Kurulunun (HSK) önceki gün teftiş çıkarması bizim için önemli bir durumdur. Sayın Adalet Bakanımız da güzel adımlar attı. Temennimiz inşallah Rabia Naz’ın faillerini bana getirirler” diye konuştu.
Anne Vatan ise “Naz’ın ölüm nedeni, yıl dönümünde ortaya çıkacak diye düşünüyordum ama olmadı” dedi. Öte yandan Şaban Vatan, akıl sağlığının yerinde olup olmadığının tespiti için Samsun Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesine götürülecek.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...