İzmit Saat Kulesi Azerbaycan bayrağı renklerine büründü

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
İzmit Saat Kulesi Azerbaycan bayrağı renklerine büründü

YAŞAM Haberleri  / İHA

İzmit Belediyesi, Azerbaycan’a destek olmak amacıyla kentin simgesi olan Saat Kulesi’ni kırmızı, yeşil ve mavi ışıklarla aydınlattı.

İzmit Belediyesi, kardeş ülke Azerbaycan’a destek olmak amacıyla ilçenin simgesi olan Saat Kulesi’ni Azerbaycan bayrağının renkleri olan kırmızı, yeşil ve mavi ışıklarla aydınlattı.

Azerbaycan’ın her zaman yanlarında olduklarını belirten İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, “İzmit Belediyesi olarak işgal altında olan Dağlık Karabağ bölgesi için mücadele eden Azerbaycan halkına destek olmak amacıyla kentin simgelerinden Saat Kulesi’ni Azerbaycan bayrağının renkleri ile ışıklandırdık. İki devlet tek millet anlayışı ile Azerbaycan halkının mücadelesinde yalnız olmadığını belirmek istiyoruz. Toprağı için mücadele eden ve bu uğurda hayatını kaybeden Azerbaycanlı kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...