Beylikdüzü’nde bir düğünde damada pompalı tüfek taktılar

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Beylikdüzü’nde bir düğünde damada pompalı tüfek taktılar

YAŞAM Haberleri  / İHA

İstanbul Beylikdüzü’nde bir düğünde damadın arkadaşları takı töreninde damada pompalı tüfek taktı. Gelinin suratı asılırken düğün salonunda büyük alkış koptu.

İstanbul Beylikdüzü Gürpınar’da bir düğün salonunda, Muş ve Erzurumlu iki ailenin dünya evine girdikleri mutlu günde iddiaya göre takı merasimi başladığı sırada damadın arkadaşlarından biri kırmızı kurdeleye bağladığı pomplaı tüfeği damadın boynuna astı.

“ŞEYTAN DOLDURMASIN”

Düğünde yaşanan bu ilginç anlarda merasim sunumunu yapan kişi ise  “Şeytan doldurmasın, şöyle güzel bir alkış alabilir miyiz?” diyerek salondan alkış istedi. Salonda büyük alkış koptu. Damat ve arkadaşları pompalı tüfekle hatıra pozu çekilirken gelinin suratının asıldığı görüldü.

DAMAT VE ARKADAŞI GÖZALTINA ALINDI

Düğünde takı yerine pompalı tüfek takan O.İ.D ve damat İ.M gözaltına alındı. Gürpınar Mahallesi İstikbal Caddesi üzerindeki düğün salonunda takı olarak pompalı tüfek takılmasına ilişkin görüntüler sosyal medyada yayınlanınca polis çalışma başlattı. Polis, kişilere 944'er lira cezai işlem uygularken tüfeğe el koydu. Ayrıca, salgın tedbirlerine uymayan salonun sahibine 3 bin 469 para cezası kesildi ve ruhsatsız faaliyet gösterdiği için idari işlem başlatıldı.

 

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...