Motokuryeden insanlık ölmemiş dedirten hareket

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Motokuryeden insanlık ölmemiş dedirten hareket

YAŞAM Haberleri  / İHA

Bursa’da engelli aracının aküsü biten ve dondurucu soğukta yolda kalan vatandaşın imdadına motokurye yetişti. Vatandaşın aracını motosikletine halatla bağlayarak gideceği yere kadar götüren motokurye “insanlık ölmemiş" dedirtti.

Bursa’nın Kestel ilçesinde kayıt altına alınan görüntülerde bir dönerci dükkanında motokuryelik yapan Taner Bozkurt isimli kurye, Esentepe Mahallesine bir sipariş teslim etti. Daha sonra dükkana dönmek için hareket eden Bozkurt rampanın başında engelli bir vatandaşın aracının yolda kaldığını görüp yanına gitti.

Motokuryeden insanlık ölmemiş dedirten hareket

HALATLA MOTOSİKLETİNE BAĞLADI

Engelli aracının aküsünü bittiği için eksi 3 derecede yolda kaldığını gören Bozkurt, halatla engelli aracını motosikletine bağladı. Engelli vatandaşı motosikletine bağladığı halatla 2 kilometre uzaklıktaki evine bırakan Bozkurt, bu hareketiyle “insanlık ölmemiş” dedirtti

Motokuryeden insanlık ölmemiş dedirten hareket

“OLMASI GEREKENİ YAPTIM”

Bu görüntülerin sosyal medyaya düşmesiyle motokuryeye övgüler yağdı. İHA’ya konuşan Taner Bozkurt, ''TOKİ bölgesine sipariş götürdükten sonra rampanın başında engelli bir ağabeyimizin aracıyla yolda kaldığını gördüm. Bende halat ile aracı motosiklete bağlayarak ağabeyi gideceği yere kadar götürdüm. Bence çok bir şey yapmadım, olması gerekeni yaptım. İnsanların birbirine karşı yardımsever olması gerek'' dedi.

                                        

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...