Tekirdağ'da korkunç cinayet! Anne, engelli kızını bıçaklayarak öldürdü

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Tekirdağ'da korkunç cinayet! Anne, engelli kızını bıçaklayarak öldürdü

YAŞAM Haberleri  / İHA

Tekirdağ’da cinnet getiren 25 yaşındaki anne 6 yaşında ve engelli olduğu öğrenilen kızını bıçaklayarak öldürdü.

Tekirdağ bu vaheti konuşuyor. Anne cinnet getirdi ve engelli küçük kızını öldürdü. Çerkezköy ilçesi Bağlık Mahallesinde bir apartmanda meydana gelen korkunç olayda, cinnet getiren 25 yaşındaki S.K. adlı kadın, rehabilitasyon merkezi öğrencisi olduğu öğrenilen 6 yaşındaki kızı E.K.'yı bıçaklayarak öldürdü. 

ELİ KANLI ŞEKİLDE KOMŞUSUNA SÖYLEDİ

 Olayın ardından elleri kanlı halde apartmandaki komşusuna giden kadın kızını bıçakladığını söyledi. Komşularının haber vermesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. 

Sağlık ekipleri, küçük kızın hayatını kaybettiğini belirledi. Savcılık incelemesinin ardından kızın cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Benzer bir olay geçtiğimiz günlerde Antalya'da yaşandı. Ukrayna'daki savaştan kaçarak Antalya'ya yerleşen ailenin babası dehşet saçtı. Cinnet getiren baba biri 6 yaşında diğeri ise 4 yaşında olan iki küçük çocuğunu bıçaklayarak öldürdü. Dışarı koşarak yardım isteyen anne 'Kocam çocuklarımı kesti' diyerek bağırınc oaly yerinde sağlık ve polis ekipleri geldi ancak çocuklar kurtarılamadı.

GÖZALTINA ALINDI

Sağlık ekipleri küçük kızın hayatını kaybettiğini belirledi. Savcılık incelemesinin ardından küçük kızın cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken, anne gözaltına alındı.

İLK İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Gözaltına alınan S.K.’nın ilk ifadesinde pişman olduğunu söylediği öğrenildi. Cinnet geçirdiğini belirten S.K., “Cinnet geçirip bıçakladım, pişmanım” dedi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...