Kayıp hemşireden hala haber yok: 58 gündür kayıp

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Kayıp hemşireden hala haber yok: 58 gündür kayıp

YAŞAM Haberleri  / İHA

Siirt’te 58 gün önce Müküs Çayı’na düşen arkadaşını kurtarmak isteyen hemşire Eyüp Güneş akıntıya kapılarak kaybolmuştu. Genç hemşireden hala haber yok ve arama çalışmaları devam ediyor.

Genç hemşire Eyüp'ten hala haber yok. Aile acılı bir şekilde oğullarının bulunmasını bekliyor. Siirt'in Pervari ilçesi Beğendik beldesi yakınlarında 58 gün önce piknik yaptıkları sırada ayağı kayarak Müküs Çayı'na düşen hemşire Halime Timurtaş'ı kurtarmak için girdiği suda akıntıya kapılan hemşire Eyüp Güneş'in bulunması için aramalar sürüyor. Akıntıya kapılan Güneş'in bulunması için çalışmalarda, “Sidan Çayı” mevkiinde yoğunlaştı.

Kayıp hemşireden hala haber yok: 58 gündür kayıp

ÇALIŞMALAR TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Elazığ ve Bitlis Polis Sualtı Arama ve Kurtarma görevlileri ile AFAD ve güvenlik korucularından oluşan ekip; Güneş'e ulaşmak için su altındaki ağaçlık ve kayalık alanları altında arama çalışmaları devam ediyor.

Öte yandan, aileye çalışmalar hakkında gerekli bilginin verildiği belirtildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...