Adıyaman'da yol kapatma eylemi!

Adıyaman'da yol kapatma eylemi!
Başlık ResmiAdiyaman'da yol kapatma eylemi!

Adıyaman'da evlerinin toz içinde kaldığını öne süren mahalle sakinleri, asfaltlanmasını istedikleri caddeyi ulaşıma kapattı.

Kaydet
|
Cumhuriyet ve Kayalık mahallelerinin sakinleri, asfaltsız olduğu için evlerinin sürekli toz içinde kaldığını iddia ettikleri 30 Ağustos Caddesi'ne, taş ve briketlerle barikat kurdu. Caddeyi ulaşıma kapatan grup, polisin yolun asfaltlanması için belediye yetkilileriyle görüşeceklerini söylemesi üzerine eylemlerini sonlandırdı.
Mahalle sakinlerinden Mustafa Duyan, gazetecilere yaptığı açıklamada, belediyeye defalarca dilekçe verdiklerini ancak sonuç alamadıklarını savundu.
Toz nedeniyle çocukların hasta olduğunu öne süren Duyan, "Yol için evimizin önünü devlete vermemize rağmen 4 yıldır asfaltlanmadı. Sıcak havalarda evin pencerelerini açamıyoruz" dedi.
İlknur Bozkurt ve Badegül Geyik de yollarının bir an önce asfaltlanmasını istedi.


Whatsapp İkon Facebook İkon
Paylaş
Paylaş
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Yaşam
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.