Ankara'da karın ağrısıyla nedeniyle hastaneye gitti, gerçeği öğrenince şoke oldu!

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Ankara'da karın ağrısıyla nedeniyle hastaneye gitti, gerçeği öğrenince şoke oldu!

YAŞAM Haberleri

Ankara'nın Nallıhan ilçesinde bir kişi karın ağrısı nedeniyle hastaneye başvurdu. Yapılan tetkiklerin ardından hastanın karnından 22 santimetre çapında bir kist olduğu tespit edildi.

Birçok kişinin yaşadığı karın ağrısı her zaman basit nedenlerden kaynaklamıyor. Buna örnek verilebilecek bir olayda Ankara'da yaşandı. Nallıhan ilçesinde karnındaki ağrı şikayetiyle Nallıhan Devlet Hastanesine başvuran Serpil T.'nin yapılan tetkiklerde karnında yumurtalık kisti tespit edildi.

22 SANTİMETRELİK KİST ALINDI, SAĞLIĞINA KAVUŞTU

Kistin alınmasına karar verilmesinin ardından kadın doğum uzmanı Dr. Beyza Bellisoy ve ekibi tarafından ameliyat edilen Serpil T. açık cerrahi yöntemle yapılan ameliyatla sağlığına kavuştu.

Doktor Bellisoy, hastanın karnındaki 22 santimetre çapındaki kisti çıkardıklarını belirterek, hastanın bu sayede sağlığına kavuşmasından mutluluk duyduklarını söyledi.

Kaynak: Anadolu Ajansı

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...