Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Bağcılar'dan Sultangazi'ye yürümüştü... İshak Öztürk her yerde aranıyor

Bağcılar'dan Sultangazi'ye yürüyen ve kaybolan Alzheimer hastası İshak Öztürk'ü arama çalışması sürüyor. En son telefon sinyali ilçedeki Mimar Sinan Kent Ormanı'ndan alınan Öztürk'ü arama çalışmalarına İBB su altı ekipleri de katıldı.

Kaydet
a- | +A

Bağcılar'dan Sultangazi'ye yürüyerek gelen ve burada kaybolan 56 yaşındaki demans hastası İshak Öztürk'ü arama çalışmaları sürüyor.

En son Sultangazi Mimar Sinan Kent Ormanı'nda telefonundan sinyal alınan ve kendisinden haber alınamayan İshak Öztürk için arama çalışmalarının genişletildi.

Bağcılar'dan Sultangazi'ye yürümüştü... İshak Öztürk her yerde aranıyor - 1. Resim
Başlık ResmiBağcılar'dan Sultangazi'ye yürümüştü... İshak Öztürk her yerde aranıyor - 1. Resim

AKUT, AFAD, UMKE, Jandarma, köpekli arama ekipleri ve dronların da dahil olduğu arama timlerine bugün itibariyle Sultangazi Belediyesi arama kurtarma ekipleri ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi Su Altı ekipleri de dahil oldu. Kendisinden haber alınamayan kayıp Öztürk'ü arama çalışmaları geniş alana yayıldı. Su altı ekiplerinin çalışmalarının gün içerisinde devam edileceği öğrenildi.

BAKMADAN GEÇME
Mahalleli yardım etti, kız kardeşi evsiz bıraktı: Engelli Hasine
HABER

Mahalleli yardım etti, kız kardeşi evsiz bıraktı: Engelli Hasine'nin hazin öyküsü...

Bağcılar'dan Sultangazi'ye yürümüştü... İshak Öztürk her yerde aranıyor - 2. Resim
Başlık ResmiBağcılar'dan Sultangazi'ye yürümüştü... İshak Öztürk her yerde aranıyor - 2. Resim

Öztürk'ün yeğeni İlyas Öztürk yaptığı açıklamada, dayısının 2 yıldır demans hastası olduğunu söyledi.

AYAKKABISINDA TAKİP CİHAZI VAR

Son 6 aydır evden çıkarak ormana ve parklara gittiğini anlatan Öztürk, "Bu zamana kadar hep evden gittiği zaman konumundan çocukları gidip alıyorlardı. Hem telefonunda hem de ayakkabısında takip cihazı var. Dün akşam Sultangazi Kent Ormanı'na geldiğinde konum bulunamadı. Hava kararana kadar kendimiz gelip yeğenleri olarak hepimiz arama yaptık. Bulamayınca hava da kararmaya başlayınca 112'ye haber verdik. Ekipler yardımcı oluyor." diye konuştu.

Bağcılar'dan Sultangazi'ye yürümüştü... İshak Öztürk her yerde aranıyor - 3. Resim
Başlık ResmiBağcılar'dan Sultangazi'ye yürümüştü... İshak Öztürk her yerde aranıyor - 3. Resim

DAHA ÖNCE DE AYNI YERE GELMİŞ

Öztürk, dayısının Esenler Oruç Reis Mahallesi'nde ikamet ettiğini belirterek, "Tek başına çıkıp gidiyor. Esenler Beylikdüzü'ne, Habipler Mahallesine, Kemerburgaz Kent Ormanı'na yürüyor. Sultangazi Kent Ormanı'na da bu 10'uncu gelişi falan. Çocukları buradan daha önce 10 defaya yakın aldılar." dedi.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Yaşam
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.