Bayram günü kardeş cinayeti! Sebebi samanlık çıktı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Bayram günü kardeş cinayeti! Sebebi samanlık çıktı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Kocaeli’de bayram günü iki kardeş arasında çıkan miras kavgasında 39 yaşındaki şahıs, 3 çocuk babası abisini av tüfeğiyle vurarak öldürdü. Öldürme sebebi ise miras kalan samanlık olduğu öğrenildi.

Bayram günü kardeşler arasında çıkan miras kavgası kanlı bitti. İzmit ilçesi Durhasan köyü Solaklar Mahallesi'nde meydana gelen feci cinayette Tuncay A. (43) ile kardeşi Yaşar A. (39) arasında bir süredir miras tartışması yaşanıyordu ve kardeşler bu yüzden birbirlerine küslerdi.

İki kardeş aynı sebeple bayram günü yine tartışmaya başladı.  

AV TÜFEĞİYLE ABİSİNİ ÖLDÜRDÜ

İki kardeş arasında çıkan kavgada Yaşar A., ağabeyini av tüfeğiyle vurdu. Yakınları tarafından hemen özel bir hastaneye götürülen Tuncay A.'nın hayatını kaybettiği öğrenildi. 

İKİ KARDEŞTE EVLİ VE 3 ÇOCUK SAHİBİ

Yaşar A. ise jandarma tarafından gözaltına alındı. İki kardeşin de evli ve 3'er çocukları olduğu öğrenildi.

ÖLDÜRME SEBEBİ 'PES' DEDİRTTİ

İki kardeşin miras olarak kalan samanlığı bölüşürken aralarında anlaşmazlık yaşandığı ve olayın bu sebeple gerçekleştiği ortaya çıktı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...