Bir anne 3 aylık bebeğinin önünde kendini astı

Düzenleyen:
Bir anne 3 aylık bebeğinin önünde kendini astı

YAŞAM Haberleri

Kocaeli İzmit'te bir kadın, evinde doğalgaz borusunu asılı halde bulundu. Bu acı gerçeği 3 aylık bebeğinin ağlama sesleri ortaya çıkardı.

Kocaeli'nin İzmit ilçesine bağlı Akpınar Mahallesi'nde acı bir olay yaşandı.Dün saat 18.00 sularında bir daireden bebek ağlama sesleri duyuldu. Bebek saatlerce susmayınca komşular durumdan şüphelendi ve evin kapısını çaldı ancak açan olmadı. Seslerin hala kesilmemesi üzerine komşular, 112 Acil'i arayıp yardım istedi. İhbar sonrası bölgeye Jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Eve kapıyı kırarak giren ekipler, korkunç bir manzara ile karşılaştı. 3 aylık Asel bebek beşiğinde ağlarken karşısında annesi Nurten Uyanık (36) doğalgaz borusunu boynundan asılı vaziyette bulundu.

Bir anne 3 aylık bebeğinin önünde kendini astı

KOCASI DEHŞETİ YAŞADI

Bu esnada, kadının kocası da eve gelince hayatının şokunu yaşadı. Uzun süre gözyaşı döken şahıs, ifade vermek üzere Jandarma karakoluna götürüldü. Nurten Uyanık'ın cesedi, otopsi için Adli Tıp Kurumuna, bebek de tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldı. Komşular, kadının bir süredir psikolojik problemleri olduğunu iddia etti.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...