Böyle dolandırıcılık görülmedi! Tebliğ var diyerek yüzlerce kişiye boş senet imzalattılar

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Böyle dolandırıcılık görülmedi! Tebliğ var diyerek yüzlerce kişiye boş senet imzalattılar

Yaşam Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

İzmir’de kapı kapı dolaşarak PTT görevlisi olarak kendini tanıtan kişiler, tebliğ olduğunu söyleyerek imza atılacak kısma boş senetler koydular. Yüzlerce vatandaşın imzasını alan dolandırıcılar harekete geçmeden polisler tarafından kıs kıvrak yakalandı. Sahte evrakla imza toplayan şüpheli, adli kontrolle serbest bırakıldı.

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde kapı kapı dolaşarak kendini PTT görevlisi olarak tanıtan şüpheliler, tebliğ olduğunu söyleyerek imza atılacak kısma boş senetler yerleştirerek vatandaşların imzasını aldı. Gelen ihbarlar üzerine harekete geçen polis, şüphelileri kıskıvrak yakaladı. 

Dolandırıcılar farklı yöntemlerle vatandaşları her gün tuzağa düşürmeyi başarıyor. İzmir’de yaşanan son olay ise artık pes dedirtti. 

BÖYLE DOLANDIRICILIK GÖRÜLMEDİ! KAPI KAPI DOLAŞTILAR 

Kendilerini PTT görevlisi olarak tanıtan dolandırıcılar, vatandaşlara tebliğ olduğunu, imzalamaları gerektiğini söyleyerek imza atılacak kısma boş senetler yerleştirdi.

POLİS EKİPLERİ TARAFINDAN KISKIVRAK YAKALANDI 

Kağıttan basit bir düzenek yaparak bu şekilde onlarca kişiden imzalı senet topladığı tespit edilen şüpheli F.Y., polis ekipleri tarafından kısa süre içerisinde yakalandı. 

"Resmi Belgede Sahtecilik" ve "Nitelikli Dolandırıcılık" suçlarını işleyen F.Y. isimli şüpheli, sevk edildiği adli makamlarca adli kontrolle serbest kaldı.

Düzenleyen:  - Yaşam
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...