Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

İlköğretim öğrencilerinin bıçaklı kavgası ölümle bitti

İlköğretim öğrencilerinin bıçaklı kavgası ölümle bitti
Başlık ResmiIlkögretim ögrencilerinin biçakli kavgasi ölümle bitti

Erzurum’da yaşları 13 ve 15 olan iki ilköğretim öğrencisinin okul önünde bıçaklı kavgası ölümle son buldu. Kavgada 15 yaşındaki öğrenci hayatını kaybetti, diğeri yaralandı.

Kaydet
a- | +A

Olay, bugün saat 11.15 sıralarında Erzurum merkez Gazi Ahmet Muhtar Paşa Okulunun önüne meydana geldi. Alınan bilgiye göre, daha önceden tartışma yaşayan ilköğretim öğrencisi H.A. (13) ile Muhammet Enes Ç., (15) kavgaya etmeye başladı. İddiaya göre kavgada iki çocuk da yanına getirdiği bıçakları kullandı. Vücudunun çeşitli yerlerinden bıçak darbesi alan Muhammet Enes Ç. kaldırıldığı Palandöken Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti.
Kavgada aldığı bıçak darbesiyle yaralanan H.A. da kaçmaya çalışırken polis tarafından yakalandı. H.A.'da suç aleti bıçakta ele geçirildi.
Olayla ilgili tahkikat başlatılırken hayatını kaybeden Muhammet Enes Ç.’nin cenazesi Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.
Öte yandan kavganın sebebi henüz bilinmezken bazı öğrenciler iki çocuğun da şiddet içerikli dizilerden etkilenerek özenti içerisinde olduklarını ileri sürdü.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Yaşam
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.