Lunaparkta can pazarı, yaralılar var
Muğla'nın Fethiye ilçesi Ölüdeniz mahallesindeki bir lunaparkta çocukların bindiği airbona ait boru kopunca can pazarı yaşandı.
Kaydet
|
Olay yerine gelen sağlık ekipleri baygınlık geçiren kadın ile airbon'un borusunun kopması üzerine yere düşen Kenan ve Bilal Bulut kardeşler ilk müdahaleleri sağlık görevlileri tarafından yapılıp Fethiye'deki hastanelere kaldırıldı. Hafif yaralanan iki kardeş, ayakta tedavi gördükten sonra taburcu edildi. Lunaparkta yaşanan panik anı, bir vatandaş tarafından cep telefonuyla görüntülendi. Ölüdeniz Jandarma karakol komutanlığı kaza ile ilgili soruşturma başlatırken Lunaparkta airbon dışında faaliyetin devam ettiği öğrenildi.
Bir lunapark yetkilisi, kaza ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; "Çocukları Hastaneye götürdük tedavisini yaptırdık geldik. Olayda herhangi bir panik yaşanmadı. Airbondaki kopma tamamen Fabrika hatası. İşletme airbon dışında çalışıyor" dedi.
Bizi Takip Edin
