Pes dedirten hırsız! Marketi önce soydu sonra ateşe verdi

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Pes dedirten hırsız! Marketi önce soydu sonra ateşe verdi

YAŞAM Haberleri  / İHA

Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde hırsızlık için bir markete giren eski çalışan, kasadaki paraları aldıktan sonra marketi ateşe verdi.

Kayseri'de bir marketin eski çalışanı resmen dehşet saçtı. Eski çalışan önce marketi soyarak paraları aldı ardından ise marketi ateşe verdi.  Kocasinan ilçesine bağlı Zümrüt Mahallesinde bulunan markete giren A.C,iddiaaya göre kasadaki paraları aldıktan sonra marketi ateşe vererek hızla olay yerinden uzaklaştı.

GÖZALTINA ALINDI

Alarm sisteminin bildirmesi üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederken polis ekipleri de kaçan A.C.'yi kıskıvrak yakalayarak gözaltına aldı. 

PARALARI SAÇTI

Öte yandan şahsın kaçarken marketten çaldığı paraları yola saçtığı tespit edilirken polis, paralar ve markette inceleme yaptı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...