Piyanist kurye bu kez sahnede çaldı, izleyiciden alkış topladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

YAŞAM Haberleri

Sipariş götürdüğü otelde gördüğü piyanoyu çaldığı anlar sosyal medyada gündem olan motokurye Muharrem Can İncir, piyanoyu bu kez sahnede çaldı. Dünyaca ünlü piyanist Gülsin Onay'ın konserini izleyen İncir, davet üzerine sahneye çıktı ve piyanonun başına geçerek “River Flows in You” parçasıyla muhteşem bir performans sergiledi.

İstanbul’da motosikletli kuryelik yapan 19 yaşındaki üniversite öğrencisi Muharrem Can İncir'in, Beyoğlu Kasımpaşa'da sipariş götürdüğü otelde gördüğü piyanoda Mozart'ın Türk Marşı'nı çaldığı anlar sosyal medyada gündem olmuştu.

ÜNLÜ PİYANİSTİN SAHNESİNDE ÇALDI

Hiçbir eğitimi olmadan kendi kendine piyano çalmayı öğrendiğini söyleyen İncir’e müzisyenler destek ve tebrik mesajları yolladı. O isimlerden biri, dünyaca ünlü piyanist Gülsin Onay oldu. İncir'i kendi konserine davet eden Onay, Grand Pera Emek Sahnesi'nde dün akşam gerçekleşen konser sonunda İncir'i sahneye davet etti. 

İlk kez kalabalık bir izleyici karşısına çıkan İncir, piyanoyla Yiruma'nın "River Flows in You" adlı eserini çaldı. Onay ve İncir, izleyicilerden büyük alkış aldı.

Piyanist kurye bu kez sahnede çaldı, izleyiciden alkış topladıMuharrem Can İncir , Gülsin Onay, Doğan Cem

“ÇOK MUTLU OLDUM, BAŞARILAR DİLİYORUM”

Sosyal medya hesabından o anları paylaşan Gülsin Onay ise “Sevgili Can İncir davetim üzerine konserime geldi ve öncesinde biraz çalıştık, yarın da devam edeceğiz. Çok mutlu oldum, başarılar diliyorum yetenekli ve hevesli gencimize” ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...