Son yılların yükselen modası: Kıvrımlı mobilyalarla yuvanıza sakinliği getirin

Düzenleyen:
Son yılların yükselen modası: Kıvrımlı mobilyalarla yuvanıza sakinliği getirin

YAŞAM Haberleri

Mobilya sektöründe trend hâline gelen; masadan koltuğa, sehpadan konsola birçok mobilyanın ‘kıvrımlı’ tasarımı yuvanızda yer tasarrufu sağladığı gibi orijinal bir hava da katacaktır.

TACİHANE - Tacihan YONGACI

Elegan ve farklı bir tarzda dekorasyon istiyorsanız tam size göre olan bir stil tavsiyem var ‘kıvrımlı mobilyalar’.

Son yıllarda mobilya sektöründe yükselişe geçen bu tarz hem yer tasarrufu sağlıyor hem de şıklığıyla gözleri dolduruyor. Yumuşak geçişleri sayesinde de evinizde sakinlik ve dinginlik hâkim oluyor. Koltuklardaki kıvrımlı hatlar evinizde daha ferah bir ortamın sağlanmasını sağlıyor. Bej, vizon ve taş renklerinin hâkim olduğu bir koltuk tercih ettiğinizde evinizde sakin bir atmosfere kavuşmanız hiç de zor değil.

Son yılların yükselen modası: Kıvrımlı mobilyalarla yuvanıza sakinliği getirin

ÇOCUKLU AİLELER İÇİN BİREBİR

Koltuk haricinde masa, yan sehpa, orta sehpa ya da konsol gibi mobilyalarda da kıvrımlı hatlar ve dairesel modelleri görmeye başladık. Özellikle çocuklu aileler için daha rahat ve güvenilir bir ortam sağlıyor. Aydınlatma ürünlerinde de kıvrımlı hatlar evinize estetik bir değer katacaktır. Dekorasyona bakış açımızı değiştirecek kıvrımlı detaylar ilk başlangıçta “acaba benim evime olur mu?” düşüncesi ile bizim dikkatimizi çekip daha sonra kullandıkça “keşke daha önce fark etseydim” pişmanlığını yaşatan bir dekorasyon ürünüdür. Evinizin orijinal bir tarza bürünmesini istiyorsanız bu trend sizi de etkisi altına alabilir.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...