Tamir için çıktığı iki katlı evinin çatısından düşen adam öldü

Düzenleyen:
Tamir için çıktığı iki katlı evinin çatısından düşen adam öldü

YAŞAM Haberleri

Kocaeli’nden feci bir haber geldi, tamir için çıktığı 2 katlı evinin çatısından düşen şahıs talihsiz adam canından oldu.

Kocaeli'nin Başiskele ilçesi Vezirçiftliği Mahallesi Ulucami Caddesi'nde bulunan 2 katlı bir apartmanda meydana gelen olayda evinin çatısında çalışma yaparken dengesini kaybeden Yakup Bayram, birinci katta bulunan sundurmaya çarpıp ardından beton zemine düştü.

Tamir için çıktığı iki katlı evinin çatısından düşen adam öldüBayram’ı yerde yatarken gören vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulunması üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan ilk incelemede Yakup Bayram’ın hayatını kaybettiği tespit edildi.

Tamir için çıktığı iki katlı evinin çatısından düşen adam öldü

GERİDE 2 ÇOCUK BIRAKTI

Olay yeri inceleme ekipleri de şüpheli bir durum olup olmadığına dair incelemelerde bulundu. Yakup Bayram'ın 2 çocuk babası olduğu öğrenildi.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...