Trafikte makas atma muhaberesi: Yangın tüpüyle başına vurulan kişi hastanelik oldu

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Trafikte makas atma muhaberesi: Yangın tüpüyle başına vurulan kişi hastanelik oldu

YAŞAM Haberleri  / İHA

Bursa’da yol verme kavgası kanlı bitti. Yumrukların havada uçuştuğu kavgada, yangın tüpüyle başına vurulan bir kişi hastanelik oldu. Birbirlerine acımadan vuran taraflar, yoldan geçen bir kişinin sıktığı biber gazıyla ayrıldı.

Osmangazi ilçesine bağlı Gaziakdemir Mahallesi Mudanya Yolu Caddesi’nde meydana gelen olayda edinilen bilgiye göre Muhammed E. idaresindeki otomobil ile trafikte seyreden başka bir sürücü arasında makas atma meselesi yüzünden tartışma çıktı. 

YANGIN SÖNDÜRME TÜPÜYLE VURDU

Birbirleriyle trafikte korna ve selektör ile tartışan sürücüler yol kenarında bulunan bir benzin istasyonuna girdi. Araçlardan inen taraflar tartışmaya başladı.  Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken, taraflar birbirlerine tekme, yumruk ve yangın söndürme tüpüyle vurdu.

KAVGAYI BİBER GAZIYLA AYIRDI

Çıkan kavga sonucu Muhammed E. yaralanırken kavgayı ayırmaya çalışan bir motosiklet sürücüsünün biber gazı sıkmasıyla kavga son buldu.  İhbar üzerine olay yerine ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri; yaralanan Muhammed E.'yi olay yerinde yaptığı ilk mütdahalenin ardından Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.  Kavgayla ilgili tahkikat başlatıldı.

Trafikte makas atma muhaberesi: Yangın tüpüyle başına vurulan kişi hastanelik oldu

                                        

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...