Fetullah'ın sulh ilanını Mustafa Özcan yer mi?

A -
A +
Mustafa Özcan’ın oğlu Enes Özcan saklandığı gaybubet evinde kıskıvrak yakalandı.
Ümit Akdemir bu bilginin Fetullah Gülen’in talimatıyla sızdırıldığı kanısında.
Katılıyorum. Çünkü FETÖ içindeki kavga çok büyük.
İblis, Mustafa Özcan’ı harcamak için elinden geleni yapıyor ama yeterince güçlü değil. Onu oğluyla kıskıvrak yakalamak istedi. Lâkin Özcan’ın gücü, daha önce de yazdığımız üzere sahip olduğu arşivden ileri geliyor. Fetullah’ın arşivi de elinde üstelik.
Şantaj, şantaj üstüne kısacası.
Mustafa Özcan’ın elinde herkesin arşivi var. Bundan 5-6 yıl önce Türkiye’ye geldiğinde Ekrem Dumanlı’nın da katıldığı FETÖ hususileri toplantısında yaşanan olay zaten bunun kanıtı.
Ekrem Dumanlı o toplantıda kimsenin sevmediği ve kurtulmak istediği Mustafa Özcan’la kavgaya tutuştu ve hatta dövmek üzere saldırdı. Ama Mustafa Özcan pat diye ortaya Ekrem Dumanlı’nın birtakım kadınlarla çekilmiş acayip görüntülerini koyunca herkes dondu kaldı. Hâliyle katılanların aklına “Acaba benimle ilgili neler var?” şüphesi düştü ve herkes sustu. Ekrem dumanlı geri adım atmak zorunda kaldı. Mustafa Özcan gücünü işte bu arşivden alıyor. Herkesin tapeleri, gizli dinleme kayıtları var ama örgüt içinde de aynı işi aksatmadan yapıyor.
Fetullah yine önceki yazılarımda belirttiğim gibi dolaylı ifadelerle kendisine suikast yapılacağını belirterek Mustafa Özcan’ı işaret etmişti hatırlayacaksınız.
Mustafa Özcan’ın oğlunun yakalattırılması savaşın bir üst level’a taşındığının göstergesi. Fetullah şimdi korkmaya başladı. Sessizlik hayra alamet değil. Bu yüzden son konuşmasında (Konuşmanın 25. dakikasından sonra) örgüt içi tartışmalara göndermelerde bulunarak “sulh yapma” ve “müşavere” çağrısında bulundu.
Peki, Mustafa Özcan bu müşavere çağrısını yer mi?
Sanmam. Çünkü 2012 yılının 7 Şubat'ında MİT darbesiyle Tayyip Erdoğan’ı ilk devirme denemesini yapan Fetullah Gülen hatırlayacaksınız o zaman da Fehmi Koru’yu kullanarak bir mektup göndermiş ve sulh çağrısında bulunmuştu. Ama arkadan kuyu kazmayı sürdürmüştü.
Kısacası Mustafa Özcan ile Fetullah arasındaki kavgada artık barış yok. Bu kavga teşbihte hata olmaz; çoban ile yılan arasındaki husumete dönüştü. Fetullah’ın kuyruk acısı var, Mustafa Özcan’ın ise “evlat acısı” tabii.
O hâlde şimdi çobanın kendisine “Hadi gel barışalım” diyen yılana söylediklerini hatırlayalım:
“Sende bu kuyruk acısı, bende evlat acısı varken artık aramızda barış olamaz!..”
Bekleyelim ve görelim.
 
FUAT UĞUR'UN DİĞER YAZILARI İÇİN TIKLAYIN
“Ayağa kalk Sakarya” dedi ve ses Aytun Çıray’dan geldi
Cumhurbaşkanımız Stine’ye sahip çıkamaz mı?
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.