Şampiyonluk istemem!

A -
A +

Pereira ne kadar üzüldü, Aykut Hoca ne kadar sevindi tartışılır ama Fenerbahçe bu oyunla zor şampiyon olur. Tabii Beşiktaş bir kıyak daha yapmazsa!!!

Fenerbahçe için olmak ya da olmamak, Konya için olursa ne ala olmazsa canın sağ olsun...  Aykut Hoca için duygusal bir an, Pereira için rüştünü ispat.. Şampiyonluk yolunda keskin bıçak! Evet 90 dakikalık standart bir futbol maçı görünümündeydi Konya'daki buluşma ama üstüne yüklenen anlamlar çok daha fazlasıydı aslında.
***
Konya, ligin en yüksek bütçeli takımı, yıldızlar topluluğu Fenerbahçe karşısına, en düşük bütçeli 5. takım unvanıyla çıkıyordu. Ama madalyonun bir de diğer yüzü vardı.
Tarihinin en başarılı sezonunu yaşayan Konya, 2016 itibarıyla sadece Türkiye'nin değil Avrupa'nın namağlup iki takımından biriydi.
Konya ne kadar rahatsa, Fenerbahçe'de baskı o kadar yüksekti...
***
İlk düdük çaldığında herkes merakla nasıl bir maç olacağını bekliyordu ki, Fenerbahçe ezberi en az Vitor Pereira kadar iyi olan Aykut Kocaman'ın öğrencileri, sarı-lacivertlileri şoka soktu...
Aykut Hocanın Fenerbahçe'ye almak için çok uğraştığı, ancak Konya'da kavuşabildiği Ömer Ali Şahiner, savunmayı hallaç pamuğu gibi attı, Rangelov tavana çaktı...
Şampiyonluk şansı henüz 1. dakika dolmadan Fenerbahçe'den Beşiktaş'a geçmişti!
***
Robin van Persie'den mahrum sarı-lacivertliler, şampiyonluğu istiyordu tamam da sahadaki oyun bunu göstermiyordu.
Ha RvP ha Fernandao, Fener, yine atarı olmayan bir futbol oynuyor, Konya çok daha disiplinli bir performans sergiliyordu...
Volkan'ın ortasında Serkan Kırıntılı'nın hatasını Fernandao değerlendirdi. Lakin Fenerbahçe yine de şampiyonluk isteğini sahaya yansıtmaktan acizdi...
***
İkinci yarıya soyunma odası konuşmasının(!) etkisiyle daha aktif dönse de sarı-lacivertliler, Konya daha disiplinli, daha diriydi.
Ömer Ali'nin başlattığı, kaptan Ali Çamdalı'nın bitirdiği pozisyon Fener'in suratında bir tokat gibi patladı....
Pereira ne kadar üzüldü, Aykut Hoca ne kadar sevindi tartışılır ama Fenerbahçe bu oyunla zor şampiyon olur..
Tabii Beşiktaş bir kıyak daha yapmazsa!!! 

MAÇIN ADAMI: Ömer Ali Şahiner
KIRILMA ANI: Ali Çamdalı'nın öldürücü vuruşu

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.