Tuzağa dikkat!

A -
A +
Ağzı iyi laf yapan bir hanım kızımız, "Bütün görüşmelerimiz güvenlik gereği kayıt altına alınacaktır" diye başlayan bir girizgâhla, Türk Elektrik Kurumu Tasarruflar Genel Müdürlüğü'nden aradığını, adımı soyadımın şu, elektrik faturamın bu olduğunu, filanca bankadan otomatik ödeme talimatım olduğunu ifade etti. Hayret ki, verdiği bilgilerin tamamı doğruydu.
...
Ödeme talimatı olan abonelere her faturadan %30 indirim avantajı verileceğini, bu sebepten bilgilerimin güncelleyeceğini söyledi.
Bu arada itimat vermek adına "Çok özel kimlik bilgilerimi lütfen söylemeyiniz" ikazında bulunmayı da ihmal etmedi ve kredi kartımın ilk 4 rakamı hariç son 12 haneyi okumamı istedi. Ba-ba-ba... İlk dördü hariç hepsi... Elbette vermedim.
...
İkna olmadığımı birçok karşı sorularla göstermeme rağmen, tuttuğunu koparmaya alışmış hanım kızımız tam 17 dakika yakamı (hadi paçamı demiyeyim) bırakmadı.
Bu arada karşımdaki ekrandan aranan numarayı girince, internette onunla ilgili onlarca dolandırıcılık haberleriyle karşılaştım.
Bu arada genel müdürlük telefonu olarak 0212 552 74 75 telefon numarasını verdi.
Onu da girdim, aynı istihbarat ve şikayetlerle karşılaştım... Son numarayı henüz aramadım, lâkin Tedaş Tasarruf Gen. Md.'lüğü gibi bir tezgâhla açılacağından eminim.

(is@gmail.com)

-------------
MAİL ZARFI (YAZININ İÇİNE KUTU)

FACEBOOK
www.facebook.com/omersoztutan

Sizin karşınıza da benzer bir senaryoyla gelebilirler. Başta devlet olmak üzere, bankaların, diğer cümle kurum ve kuruluşların sinekten yağ çıkardığı bu devirde kimsenin size bir kıyak çekeceği hayaline kapılıp, diğerlerinin elinizde bıraktığı üç kuruşu da bunlara kaptırmayın anacım.




Ne yaptın Caner?

TWİTTER
@omersoztutan

Trabzon'da Mustafa'ya kırmızıyı hemen basan hakem, iş Caner'e gelince "Ersun al şunu dışarı yoksa atacam" diyor. O da alıyor. Hayırlı işler!
@ulas_ugras
...
Sevgili Fenerbahçe; lütfen Caner'in bilgisayarından GTA ve benzeri oyunları silelim... Sevgiler.
?@Argostroloji
...
Caner yerde yatan adama dışarıda bu kadar vursa, hapse girer. İstifaBirHizmettir
@bhrbrk9186




Öğrendim ki;

"-Geçmişle yüzleşmek, geleceğe not bırakmakmış..."




Kemal Kılıçdaroğlu başbakanlığı...

-Ben buraya çıktım. Yürüdüm çıktım... Çıktık da çıkmadık mı dedik?...
...
-Ben olsam CHP'ye oy vermem... Kim verdi bu kadar oyu?...
...
-Anayasa Mahkemesi'ne başvuracağız... Alsınlar bizi burdan...
...
-15 yıldır yatmışlar... Resmen enkaz devraldık...
...
-Şu "İçi boş" dediğim, bizim projemiz olan demokrasi paketini getirin bakalım...
...
-Tayyip Erdoğan'a yapılan kaset komplosunu kınıyorum...
...
-Biz bir şeyi çok iyi biliyorduk... Ama neydi?...
...
-Muharrem, başörtüsünü yasaklama tuşu nereden çalışıyor?...
...
-Bunların diktiği ağaçları sökün, yerine bizimkileri dikin...




KRAMPON

"G.Saray maçında takımın ritmi bozuldu" diyen Biliç'in, yönetimden basçı, elektro-vokal ve baterist talebinde bulunduğu öğrenildi.
...
İdmana alkollü geldiği iddia edilen Batuhan Karadeniz, Rus kulüplerinin transfer listesine girmeyi başardı...
...
Bek sıkıntısı yaşayan Beşiktaş'a önlibero olarak transfer edilen Hutchinson "Ne iş olsa yaparım abi" kıvamına getirildi...



 
NE ÇEKTİN BE!

Merzifonludan inciler...

Şah ve piyonun aynı kutuya atıldığı bir son var elbet, ama karanlıklar içinde düşe kalka devam edecek oyun... Ağabeyimiz Mehmet Koç'tan...
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.