Müge Anlı “Ekrandan söyleyemem” dedi! Gündem olan iddia: Dilara G.’nin babası Uğur Dündar değil başka bir ünlü!

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Oyuncu Metin Akpınar’ın evlilik dışı ilişkiden dünyaya gelen ve DNA testi ile sanatçının öz kızı olduğu kanıtlanan Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı’yı aramak için Müge Anlı’nın yayınına katıldı. Almanya’da yaşayan Orancı’ya ulaşılırken, Nebioğlu’nun ablası Dilara G. ile ilgili şaşırtan bir iddia ortaya atıldı. Programa bağlanan bir seyirci, Dilara G.’nin babasının dava açtığı Uğur Dündar değil, başka bir ünlü isim olduğunu söyledi.

Metin Akpınar’ın kızı Duygu Nebioğlu, ablası Dilara G.'nin babasının Uğur Dündar olduğunu iddia etmişti. Dündar ise bu iddiaları reddederek DNA testi sonucunda biyolojik baba olmadığının kanıtlandığını belirtmiş, Suphiye Orancı’yı hiç tanımadığını açıklamıştı. 

Müge Anlı “Ekrandan söyleyemem” dedi! Gündem olan iddia: Dilara G.’nin babası Uğur Dündar değil başka bir ünlü! - 1. Resim

SUPHİYE ORANCI ORTAYA ÇIKTI: KONUŞMAK İSTEMİYORUM

Türkiye’nin günlerdir konuştuğu olayda Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı’yı aramak için Müge Anlı’nın programına konuk oldu. Herkesin merak ettiği Orancı’nın Almanya’daki adresine ulaşılırken, yıllardır kayıp olan kadın “Kocam evde bu konuyla ilgili konuşmak istemiyorum” dedi, ardından sinirlenerek polis çağırdığı öğrenildi. 

Müge Anlı “Ekrandan söyleyemem” dedi! Gündem olan iddia: Dilara G.’nin babası Uğur Dündar değil başka bir ünlü! - 2. Resim

“DİLARA’NIN BABASI UĞUR DÜNDAR DEĞİL”

Olayın konuşulduğu sırada Suphiye Orancı’nın diğer kızı Dilara G. ile ilgili şaşırtan bir iddia ortaya atıldı. Programa telefonla bağlanan Zeynep Birinci adlı izleyici Dilara’nın babasının Uğur Dündar değil, başka bir ünlü isim olduğunu söyledi. 

Müge Anlı “Ekrandan söyleyemem” dedi! Gündem olan iddia: Dilara G.’nin babası Uğur Dündar değil başka bir ünlü! - 3. Resim

MÜGE ANLI: EKRANDAN SÖYLEYEMEM

Müge Anlı ise “Ben bunları ekrandan söyleyemem, bana yapıldığında kızacağım bir şeyi yapamam. Biz o beyefendiye ulaşalım, beyefendi ne diyorsa ona göre yarın söyleyelim. Bu da çok ünlü bir sanatçı” dedi. 

İddiayı öne süren Zeynep Birinci, Suphiye Orancı’nın 35yıllık arkadaşı olduğunu belirterek bu ismi kendisine Orancı’nın verdiğini söyledi. 

Müge Anlı “Ekrandan söyleyemem” dedi! Gündem olan iddia: Dilara G.’nin babası Uğur Dündar değil başka bir ünlü! - 4. Resim

Öte yandan Sabah Gazetesi’ne röportaj veren Duygu Nebioğlu, “Annemin 6 çocuğu var. İkisi Almanya'daki evliliğinden. 4 kardeşim de benimle aynı kaderi yaşadı. Evlilik dışı ilişkiden dört çocuğu var annemin. Bir ablamın da babası çok ünlü bir isim ve medya dünyasından. O da dava açtı, hukuk mücadelesi veriyor” demişti. Nebioğlu’nun bahsettiği kişinin Uğur Dündar olduğu öne sürülmüştü.

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Mucahid19 Nisan 2024 11:44

Metin Akpinar belasini en sonunda bulmus

Irfan oto18 Nisan 2024 15:17

Topluma örnek insanlar güya hiç birinin beş para etmez olduğunu öğrenmiş olduk

Sonraki Haber Yükleniyor...