Kadın kılığına girerek gizlendiler! Kameralara yakalandılar

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Kadın kılığına girerek gizlendiler! Kameralara yakalandılar
3. Sayfa Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Nevşehir'de kadın kılığına giren iki erkek şahıs, bir evden 45 bin lira nakit para çalarak ortadan kayboldu. Polisin her yerde aradığı hırsızlar güvenlik kamerası tarafından da görüntülendi.

Sümer Mahallesinde sabah saatlerinde iki erkek şahıs çarşafla kendilerini kamufle ederek kadın kılığına girdi.

Kadın kılığına girerek gizlendiler! Kameralara yakalandılar - 1. Resim

Mahalledeki iki katlı bir binanın alt katına giren kadın kılığındaki şüpheliler, yaklaşık 45 bin lira nakit parayı alarak olay yerinden kaçtı.

Ev sahipleri binadaki diğer daire kapısının da zorlandığını tespit ederken, polis hırsızların yakalanması için çalışma başlattı. Mahalledeki evlerin kapısını levye ile zorlayan çarşaflı hırsızların görüntüleri ise bir evin güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...