Manchester United'da ilk 11'in değişmezi oldu! Altay Bayındır: Buraya kolay gelmedim

Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Manchester United'da ilk 11'in değişmezi oldu! Altay Bayındır: Buraya kolay gelmedim
Altay Bayındır, Manchester United, Premier Lig, Sunderland, Haber
Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Manchester United forması giyen ve bu sezon Premier Lig’de oynanan tüm maçlara ilk 11’de başlayan Altay Bayındır, Sunderland maçı öncesi açıklamalarda bulundu. 27 yaşındaki kaleci, "Ne yapmam gerektiğini biliyorum ve inandığım yolda devam edeceğim. Buraya kolay gelmedim" dedi.

Premier Lig'in 7'nci haftasında Manchester United, Old Trafford'da Sunderland’i konuk edecek. Taraftarı önünde kazanıp, milli maç arasına moralli girmek isteyen İngiliz ekibinde Altay Bayındır, karşılaşma öncesinde kulübün resmi maç günü dergisi United Review'a konuştu.

Manchester United'da ilk 11'in değişmezi oldu! Altay Bayındır: Buraya kolay gelmedim - 1. Resim

"KİM OLDUĞUMU BİLİYORUM"

Manchester United’da daha başarılı olmak istediğini belirten milli kaleci, "Ne yapmam gerektiğini biliyorum ve inandığım yolda devam edeceğim. Buraya kolay gelmedim. Birçok şey yaptım, birçok maç oynadım, birçok iyi performans sergiledim. Kim olduğumu biliyorum. Neler yapabileceğimi biliyorum ve herkese daha fazlasını göstermek için sabırsızlanıyorum" dedi.

"BİRBİRİMİZİ ZORLAMALIYIZ"

Bu sezon kalesinde 11 gol gören Bayındır, "Kendimizi zorlamalıyız, birbirimizi zorlamalıyız. Elbette bazen kaybedebilirsiniz, her şey yolunda gitmez, tıpkı hayatta olduğu gibi. Ama yarın yeni bir gün. İyi bir kaleci kadromuz var. Elbette forma için mücadele ediyoruz ama dışarıda iyi bir ilişkimiz var" ifadelerini kullandı.

Manchester United'da ilk 11'in değişmezi oldu! Altay Bayındır: Buraya kolay gelmedim - 2. Resim

Altay Bayındır, "Hangi takımla oynarsak oynayalım, hazır olmalıyız. Her maça odaklanmalıyız. Bu maçı kazanmalıyız. Her şeyimizi vereceğiz. Bu maçın ardından milli takım arası var. Umarım bu maçtan sonra milli maç arasında her şey daha iyi olur" sözlerini sarf etti.

Kaynak: Türkiye Gazetesi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...