AK Parti Batman Belediye Başkan Adayı Adil Sebati Ceylan kimdir? Adil Sebati Ceylan kaç yaşında, ne iş yapıyor, nereli?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
AK Parti Batman Belediye Başkan Adayı Adil Sebati Ceylan kimdir? Adil Sebati Ceylan kaç yaşında, ne iş yapıyor, nereli?

Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Adalet ve Kalkınma Partisi Batman Belediye Başkan Adayı Adil Sebati Ceylan kimdir? Adil Sebati Ceylan kaç yaşında, nereli? Adil Sebati Ceylan’ın mevcut mesleği nedir, evli mi? Adil Sebati Ceylan'ın vaatleri nedir? AK Parti Batman Belediye Başkan Adayı Adil Sebati Ceylan'ın hayatı ve biyografisi

AK Parti 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerine sayılı günler kala büyükşehir ve diğer il adaylarını açıkladı. Adalet ve Kalkınma Partisi Batman Belediye Başkan Adayı olan Adil Sebati Ceylan'ın hayatı araştırılmaya başlandı. Peki Adil Sebati Ceylan kimdir? Adil Sebati Ceylan kaç yaşında, nereli?

ADİL SEBATİ CEYLAN KİMDİR?

1972 yılında Batman'ın Kozluk ilçesi’nde dünyaya gelen Adil Sebati ilk ve ortaokulu Kozluk’ta, liseyi ise Batman’da tamamlamıştır. Lisans eğitimine 1990 yılında Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi'nden başlayan Adil Sebati,  1995 yılında  üniversiteden mezun olarak  Batman merkezde serbest ziraat mühendisi olarak çalışmaya başlamıştır. Batman Ziraat Odası Başkanlığı’nı da yürüten Adil Sebati evli ve 4 çocuk babasıdır..

 

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...