AK Parti Bitlis Belediye Başkan Adayı Nesrullah Tanğlay Bitlisli mi, nereli? Nesrullah Tanğlay kimdir?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
AK Parti Bitlis Belediye Başkan Adayı Nesrullah Tanğlay Bitlisli mi, nereli? Nesrullah Tanğlay kimdir?

Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

AK Parti Bitlis Belediye Başkan Adayı Nesrullah Tanğlay kimdir? Nesrullah Tanğlay kaç yaşında, nereli? Nesrullah Tanğlay’ın mevcut mesleği nedir, evli mi? Nesrullah Tanğlay’ın vaatleri nedir? AK Parti Bitlis Belediye Başkan Adayı Nesrullah Tanğlay’ın hayatı ve biyografisi

AK Parti Bitlis Belediye Başkan Adayı Nesrullah Tanğlay’ın hayatı ve biyografisi araştırılıyor. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde aday olan Nesrullah Tanğlay Bitlisli mi, kimdir? Nesrullah Tanğlay nereli, kaç yaşında?

AK PARTİ BİTLİS BELEDİYE BAŞKAN ADAYI NESRULLAH TANĞLAY KİMDİR?

Nesrullah Tanğlay 1975 yılında Bitlis'te doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini burada tamamladı. Daha sonra, Bitlis Eren Üniversitesi Elektrik Bölümü'nü bitirdi.

1996 yılından bu yana ticaretle uğraşan Nesrullah Tanğlay, siyasi hayatına AK Parti'nin kuruluşuyla başlayarak sırasıyla mahalle yönetimi, gençlik kolları, belediye meclis üyeliği, İl Yerel Yönetimler Başkanlığı, İl Sosyal İşler Başkanlığı ve Merkez İlçe Başkanlığı görevlerinde bulundu.

8 Şubat 2015'ten bu yana AK Parti İl Başkanlığı görevini sürdüren Tanğlay, evli ve 3 çocuk babasıdır. 2019 Yerel Seçimlerinde AK Parti Bitlis Belediye Başkan Adayı oldu.

NESRULLAH TANĞLAY'IN VAATLERİ

Nesrullah Tanğlay vaatlerini söylerken önce AK Parti Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimizle istişare ve değerlendirme toplantısını gerçekleştirdi. Daha sonra “Kıymetli teşkilatımızla birlik ve beraberlik içerisinde gayret ve samimiyetle çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.
“Gençlerimiz için hayallerimiz çok, enerjimiz yerinde.” ilkesiyle yola çıkarak İl Başkanı Sayın Kadir Köstekçi ile birlikte AK Gençliği ile bir araya gelen ve Gençler için hayata geçirdiği ve geçireceği projeler hakkında istişarelerde bulunan Tanğlay, “Gençlerimizin birçok etkinliğine ev sahipliği yapacak tesisimizi en kısa sürede hizmete sunacağız inşallah. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz için birçok önemli projeyi daha hayata geçirmeye devam edeceğiz.” diyerek gençlerin her zaman arkasında olacağını dile getirmiştir.

S.S 13 nolu karayolu yolcu taşıma kooperatifini ziyaret ederek, vatandaşlar tarafından gelen dilek, temenni ve şikayetler ile ilgili bir görüşme gerçekleştirdi.
Mahallelilerle bir araya gelen ve mahallelilerin taleplerine verdiği hizmetleri beraberce müzakere eden, Bitlisli kadınlara yönelik hayata geçireceği projelerden bahseden Nesrullah Tanğlay vaatlerini bu şekilde sıraladı. 

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...