Belgin İba kimdir? AK Parti Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba Edirneli mi, nereli? Hayatı ve biyografisi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Belgin İba kimdir? AK Parti Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba Edirneli mi, nereli? Hayatı ve biyografisi

Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

AK Parti Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba kimdir? Belgin İba kaç yaşında, nereli? Belgin İba’nın mevcut mesleği nedir, evli mi? Belgin İba’nın vaatleri nedir? AK Parti Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba’nın hayatı ve biyografisi

AK Parti Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba’nın hayatı ve biyografisi araştırılıyor. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde aday olan Belgin İba Edirneli mi, kimdir? Belgin İba nereli, kaç yaşında?

AK PARTİ EDİRNE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI BELGİN İBA KİMDİR?

1975 yılında Edirne’de doğan Belgin İba, Trakya Üniversitesi Fen Fakültesi Fizik bölümü mezunudur.

Edirne'de çok fazla istihdama imza atan ve 2009-2014 yıllarında AK Parti Belediye Meclis üyeliği görevini yapan Belgin İba evli ve 2 çocuk annesidir.

Belgin İba kimdir? AK Parti Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba Edirneli mi, nereli? Hayatı ve biyografisi

BELGİN İBA'NIN VAATLERİ

Çocuklar için Semt sahaları yapacağını, halk sağlığı için alınması gereken acil önlemleri, Edirne’nin sağlığı için şehirsel anlamda üretilebilecek projeleri yapacağını dile getirdi. Edirne Doğu Anadolu Yardımlaşma Derneği Başkanı Yücel Karatoprak ile görüşerek Edirne’ye dair konuşup sorunlar, dilek ve beklentiler hakkında arayış içerisine giren İba, İnşaat Mühendisleri Odası Edirne Temsilciliği Başkanı Kadir Aydoğdu’yu, Türk Kızılay Edirne Şubesi Başkanı Avukat Ayhan Demir, Şube Müdürü Ferdane Özbaş, Yurt Müdürü Çisem Özkan ve yönetim kurulu üyelerini, Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Edirne Şube Başkanı Abdülhamit İriş’i, Saraçlar Caddemizdeki Vakıf İş Hanı’nı ve daha birçok yeri ziyaret ederek vatandaşların dertleriyle dertlenip aynı zamanda dertlerine çözüm bulacağını dile getiren Belgin İba’nın vaatleri bunlardır. 

 

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...