AK Parti Iğdır Belediye Başkan Adayı Ülkü Öcal kimdir? Ülkü Öcal nereli, ne iş yapıyor? 

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
AK Parti Iğdır Belediye Başkan Adayı Ülkü Öcal kimdir? Ülkü Öcal nereli, ne iş yapıyor? 

Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Adalet ve Kalkınma Partisi Iğdır Belediye Başkan Adayı Ülkü Öcal kimdir? Ülkü Öcal kaç yaşında, nereli? Ülkü Öcal’ın mevcut mesleği nedir, evli mi? Ülkü Öcal’ın vaatleri nedir? AK Parti Iğdır Belediye Başkan Adayı Ülkü Öcal’ın hayatı ve biyografisi

AK Parti 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerine sayılı günler kala büyükşehir ve diğer il adaylarını açıkladı. Adalet ve Kalkınma Partisi Iğdır Belediye Başkan Adayı olan Ülkü Öcal’ın hayatı araştırılmaya başlandı. Peki Ülkü Öcal kimdir? Ülkü Öcal kaç yaşında, nereli?

ÜLKÜ ÖCAL KİMDİR?

Ülkü Öcal, Iğdır Üniversitesi'nde öğretim görevlisi olarak görev yapmaktadır. Iğdır Belediyesi'nde başkan yardımcılığı görevini üstlenen Öcal belediyecilik alanında 25 yıla yakın deneyime sahiptir. 

Ülkü Öcal, AK Parti'den Iğdır Belediye Başkanlığı için aday adaylığında bulunmak için mevcut görevinden istifa etmiştir.

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek yerel seçimlerde AK Parti Iğdır Belediye Başkan Adayı olmuştur.

 

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...