AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Özcan Çetinkaya kimdir? Özcan Çetinkaya kaç yaşında, nereli, mesleği ne?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Özcan Çetinkaya kimdir? Özcan Çetinkaya kaç yaşında, nereli, mesleği ne?

Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Adalet ve Kalkınma Partisi Karabük Belediye Başkan Adayı Özcan Çetinkaya kimdir? Özcan Çetinkaya kaç yaşında, nereli? Özcan Çetinkaya’ın mevcut mesleği nedir, evli mi? Özcan Çetinkaya’ın vaatleri nedir? AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Özcan Çetinkaya’ın hayatı ve biyografisi

AK Parti 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerine sayılı günler kala büyükşehir ve diğer il adaylarını açıkladı. Adalet ve Kalkınma Partisi Karabük Belediye Başkan Adayı olan Özcan Çetinkaya’ın hayatı araştırılmaya başlandı. Peki Özcan Çetinkaya kimdir? Özcan Çetinkaya kaç yaşında, nereli?

ÖZCAN ÇETİNKAYA KİMDİR?

Özcan Çetinkaya 1988 yılında Karabük’te dünyaya geldi. Aslen Kastamonu Çatalzeytin nüfusuna kayıtlı olan Çetinkaya, Alfred Üniversitesi İstanbul Kampüsü’nde İngilizce İşletme bölümünden mezun oldu.

Madencilik, lojistik ve demir çelik sektörlerinde faaliyet gösteren aile şirketinde müdürlük görevini icra etmektedir. AK Parti Karabük İl Gençlik Kolları Başkanı, Karabük Belediye Meclis Üyesi, AK Parti Karabük Merkez İlçe Başkanı görevlerini üstlendi. Ayrıca birçok sivil toplum kuruluşunda da görevler aldı. 

Evli ve bir çocuk babası olan Özcan Çetinkaya iyi derecede İngilizce bilmektedir.

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...