AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş kimdir? Tahsin Babaş Kastamonulu mu, nereli? Hayatı ve biyografisi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş kimdir? Tahsin Babaş Kastamonulu mu, nereli? Hayatı ve biyografisi

Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş kimdir? Tahsin Babaş kaç yaşında, nereli? Tahsin Babaş’ın mevcut mesleği nedir, evli mi? Tahsin Babaş’ın vaatleri nedir? AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş’ın hayatı ve biyografisi

AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş’ın hayatı ve biyografisi araştırılıyor. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde aday olan Tahsin Babaş Kastamonulu mu, kimdir? Tahsin Babaş nereli, kaç yaşında?

AK PARTİ KASTAMONU BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TAHSİN BABAŞ KİMDİR?

Tahsin Babaş, 1967 yılında Kastamonu'da doğdu. Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu. Daha sonra Kastamonu Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü yüksek lisans yaptı.

1989 yılında Kastamonu Belediyesinde memuriyet hayatına başladı. Daha sonra Kastamonu Belediyesi Su ve Kanalizasyon (KASKİ) Kurucu Müdürü olarak görevine devam etti.

Fen İşleri ve KASKİ Müdürü olarak görev yaparken, 30 Mart 2014 Mahalli İdareler Seçiminde Kastamonu Belediye Başkanı olarak seçilen Tahsin Babaş, evli ve bir çocuk babasıdır.

AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş kimdir? Tahsin Babaş Kastamonulu mu, nereli? Hayatı ve biyografisi

TAHSİN BABAŞ'IN VAATLERİ

Kuzeykent Pazarı’nda gerçekleşen buluşmada, pazarcılar ve halkla bir araya gelerek pazarın geliştirilmesine yönelik projeleri paylaşan, pazarın daha iyi bir duruma gelmesi için yapılacak çalışmalar detaylı bir şekilde iletilerek, pazarcı esnafların görüş ve önerileri dinleyen, birlikte daha yaşanabilir bir Kuzeykent için ortak çaba vurgulayan Babaş, Ziraat Bankası Müdürü Metin Özcivelek ve personelleriyle bir araya gelerek, destek taleplerini iletti. Vakıflar Bölge Müdürlüğü’nde, Erdal Pınar Müdür ve personelleriyle bir araya gelerek, önemli konuları ele aldı. PTT çalışanlarını, Güneşkent Sitesi sakinlerini, DSİ’yi, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi, Aile Sağlığı Merkezini, UMKE’yi, Salı Pazarı’nı, AFAD İl Müdürümüz Sayın Uğur Minder’i, Huzurevindeki yaşlıları, Lefteroğlu Tekstil çalışanları ve daha birçok yeri ziyaret ederek vatandaşların istek ve taleplerini toplayıp her birine çözüm olacağını ve onlarla birlikte her şeyi başaracağını dile getirerek vaatlerini bu şekilde sıraladı. 

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...