AK Parti Kayseri Belediye Başkanı ve Adayı Memduh Büyükkılıç Kimdir? Memduh Büyükkılıç Kayserili mi, nereli? Hayatı ve biyografisi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
AK Parti Kayseri Belediye Başkanı ve Adayı Memduh Büyükkılıç Kimdir? Memduh Büyükkılıç Kayserili mi, nereli? Hayatı ve biyografisi

Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

AK Parti Kayseri Belediye Başkan Adayı Memduh Büyükkılıç kimdir? Memduh Büyükkılıç kaç yaşında, nereli? Memduh Büyükkılıç’ın mevcut mesleği nedir, evli mi? Memduh Büyükkılıç’ın vaatleri nedir? AK Parti Kayseri Belediye Başkan Adayı Memduh Büyükkılıç’ın hayatı ve biyografisi

AK Parti Kayseri Belediye Başkan Adayı Memduh Büyükkılıç’ın hayatı ve biyografisi araştırılıyor. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde aday olan Memduh Büyükkılıç Kayserili mi, kimdir? Memduh Büyükkılıç nereli, kaç yaşında?

AK PARTİ KAYSERİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MEMDUH BÜYÜKKILIÇ KİMDİR?

Kayseri’nin Develi (Şıhlı) ilçesinde doğan Memduh Büyükkılıç, Kayseri İmam Hatip Okulu ve Bornova Suphi Koyuncuoğlu Lisesi'nden mezun olduktan sonra yükseköğrenimini Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tamamladı. Nöroloji dalında uzmanlığını aldı. Niğde Devlet Hastanesi ve Kayseri SSK Hastanesi'nde uzman hekim olarak göreve başladı. Askerliğini Kıbrıs Girne Asker Hastanesi'nde Tabip Teğmen olarak tamamladıktan sonra çeşitli sivil toplum örgütlerinde (İzmir MTTB, Hekimler Birliği Vakfı, Milli Gençlik Vakfı v.b.) yöneticilik ve başkanlık yaptı.

31 Mart 2019 tarihinde yapılan yerel seçimlerde AK Parti'den Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçilen Büyükkılıç, 2024 seçimlerinde yeniden aday gösterildi.

Büyükkılıç, evli ve üç çocuk babasıdır.

MEMDUH BÜYÜKKILIÇ'IN VAATLERİ

Pazar yerlerini, Aile sağlığı merkezlerini, develi mini terminali, Kocasinan Akademi Gençlik Merkezi ve Kafe Sinan Hanımeli’ni ve daha nice yerleri ziyaret ederek hemşerilerinin talep ve sorunlarını dinleyen Memduh Büyükkılıç’ın “İnşallah el ele, gönül gönüle daha fazla çalışacağız, daha fazla koşturacağız. Birliği, beraberliği zedelemeden, yaralamadan Allah’ın izniyle Ay Yıldızlı Türk Bayrağımızı burçlara, daha yukarılara dikeceğiz. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Çünkü Kayseri Cumhur İttifakının kalesidir. “ sözünde vaatleri yer almaktadır.

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...