Osman Arslan kimdir? AK Parti Kırşehir Belediye Başkan Adayı Osman Arslan mesleği ne, memleketi neresi?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Osman Arslan kimdir? AK Parti Kırşehir Belediye Başkan Adayı Osman Arslan mesleği ne, memleketi neresi?

Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Adalet ve Kalkınma Partisi Kırşehir Belediye Başkan Adayı Osman Arslan kimdir? Osman Arslan kaç yaşında, nereli? Osman Arslan’ın mevcut mesleği nedir, evli mi? Osman Arslan’ın vaatleri nedir? AK Parti Kırşehir Belediye Başkan Adayı Osman Arslan’ın hayatı ve biyografisi

AK Parti 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerine sayılı günler kala büyükşehir ve diğer il adaylarını açıkladı. Adalet ve Kalkınma Partisi Kırşehir Belediye Başkan Adayı olan Osman Arslan’ın hayatı araştırılmaya başlandı. Peki Osman Arslan kimdir? Osman Arslan kaç yaşında, nereli?

OSMAN ARSLAN KİMDİR?

Osman Arslan aslen Kırşehirlidir ve Kırşehir'de uzun bir süre doktorluk hizmetinde bulunmuştur. Dr. Osman Arslan, Kırşehir halkı tarafından sağlık alanındaki hizmetleriyle tanınan ve sevilen bir hekimdir.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 2023 seçimlerinde Kırşehir 2. sıra Milletvekili Adayı olarak belirlenmiş ancak meclise girememiştir. Kırşehir’de AK Parti çalışmalarında aktif rol almıştır.

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...