Bilal Kırkpınar kimdir? AK Parti Bayraklı Belediye Başkan Adayı Bilal Kırkpınar Bayraklılı mı, nereli? Hayatı ve biyografisi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Bilal Kırkpınar kimdir? AK Parti Bayraklı Belediye Başkan Adayı Bilal Kırkpınar Bayraklılı mı, nereli? Hayatı ve biyografisi

Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

AK Parti Ankara Bayraklı Belediye Başkan Adayı Bilal Kırkpınar kimdir? Bilal Kırkpınar kaç yaşında, nereli? Bilal Kırkpınar’ın mevcut mesleği nedir, evli mi? Bilal Kırkpınar’ın vaatleri nedir? AK Parti Bayraklı Belediye Başkan Adayı Bilal Kırkpınar’ın hayatı ve biyografisi

AK Parti Bayraklı Belediye Başkan Adayı Bilal Kırkpınar’ın hayatı ve biyografisi araştırılıyor. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde aday olan Bilal Kırkpınar Bayraklılı mı, kimdir? Bilal Kırkpınar nereli, kaç yaşında?

BİLAL KIRKPINAR KİMDİR?

1983 Erzurum doğumlu olan Bilal Kırkpınar, Pamukkale Üniversitesi iktisat bölümünden mezun olduktan sonra ABD'nin San Diego State üniversitesinde ekonomi ve iş gerekleri alanında eğitim aldı. Siyasete 2006 yılında Ak Parti gençlik kollarında başladı ve Nisan 2011 -Mart 2015 yılları arasında İzmir il gençlik Kolları Başkanlığı görevini üstlendi.

Gıda ve hayvancılık üzerine çalışan bir aile şirketinde yöneticilik yapan Kırkpınar, İzmir Erzurum kültür dayanışma ve yardımlaşma derneği başkan yardımcılığı görevini aldı. İzmir Uyuşturucuyla mücadele platformu icra kurulu başkanlığını yürüten Bilal Kırkpınar evlidir.

BİLAL KIRKPINAR'IN VAATLERİ

Seçim çalışmaları kapsamında sırasıyla Manavkuyu Mahallesinin Muhtarı Fatma Ceylan’ı, Kula Körez Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği’ni, Alpaslan Pazaryeri’ni, Osmangazi gençlerini, esnafları, pazarcı esnafları ve daha birçok yeri ziyaret eden Bilal Kırkpınar, hayvanlar için bir çok ciddi projelerinin olduğunu, hayvanların bütün bakım ücretlerini karşılayacaklarını söyleyerek vatandaşların sorunlarını dinleyip çok yakında hep beraber tüm sorunların üstesinden geleceklerini söylemiştir. 

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...