CHP Kastamonu Belediye Başkan Adayı Hasan Baltacı Kimdir? Hasan Baltacı kaç yaşında, memleketi neresi, ne iş yapıyor? Hasan Baltacı hayatı ve biyografisi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
CHP Kastamonu Belediye Başkan Adayı Hasan Baltacı Kimdir? Hasan Baltacı kaç yaşında, memleketi neresi, ne iş yapıyor? Hasan Baltacı hayatı ve biyografisi

Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Cumhuriyet Halk Partisi Kastamonu Belediye Başkan Adayı Hasan Baltacı kimdir? Hasan Baltacı kaç yaşında, nereli? Hasan Baltacı’in mevcut mesleği nedir, evli mi? Hasan Baltacı’in vaatleri nedir? CHP Kastamonu Belediye Başkan Adayı Hasan Baltacı’in hayatı ve biyografisi

Cumhuriyet Halk Partisi geçtiğimiz günlerde 209 belediye başkan adayını daha açıklandı. Açıklanan adayların hayatları, ne iş yaptıkları, kaç yaşında oldukları, memleketleri araştırılmaya başlandı. CHP Kastamonu Belediye Başkan Adayı Hasan Baltacı oldu. Peki Hasan Baltacı kaç yaşında, memleketi neresi, ne iş yapıyor? Hasan Baltacı hayatı ve biyografisi haberimizde.

HASAN BALTACI KİMDİR?

Hasan Baltacı 27 Ağustos 1978'de Sinop'un Boyabat ilçesinde dünyaya geldi. Afyon Kocatepe Üniversitesi Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisi bölümünden mezun oldu. 

Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Kastamonu İl Temsilciliği görevini ve Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı görevlerinde bulundu.
Cumhuriyet Halk Partisi 37. Kurultayı'nda Parti Meclisi Üyesi oldu. 12 ilin bağlı olduğu Karadeniz Bölge Koordinatörlüğü görevini yürüttü. 27. Dönemde Kastamonu Milletvekili seçildi.

14 Mayıs 2023 seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nden tekrar Kastamonu Milletvekili seçilmiştir

Hasan Baltacı evli ve bir çocuk babasıdır.

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...