CHP Niğde Belediye Başkan Adayı Hulusi Özen kimdir? Hulusi Özen Niğdeli mi, nereli? Hayatı ve biyografisi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
CHP Niğde Belediye Başkan Adayı Hulusi Özen kimdir? Hulusi Özen Niğdeli mi, nereli? Hayatı ve biyografisi

Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Cumhuriyet Halk Partisi Niğde Belediye Belediye Başkan Adayı Hulusi Özen kimdir? Hulusi Özen kaç yaşında, nereli? Hulusi Özen’in mevcut mesleği nedir, evli mi? Hulusi Özen'in vaatleri nedir? CHP Niğde Belediye Başkan Adayı Hulusi Özen'in hayatı ve biyografisi

CHP Niğde Belediye Başkan Adayı Hulusi Özen'in hayatı ve biyografisi araştırılıyor. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde aday olan Hulusi Özen Niğdeli mi, kimdir? Hulusi Özen nereli, kaç yaşında?

HULUSİ ÖZEN KİMDİR?

Hulusi Özen, 1986’da Niğde’de doğdu. Niğde Endüstri Meslek Lisesi Mobilya Bölümü’nden mezun oldu. Özen, hukuk camiasında önemli bir yer edindi. Profesyonel kariyerine, Niğde Barosu’nun saygın avukatlarından Ergün Kurucu ve Mukadder Adem’in katipliğini yaparak başlayan Hulusi Özen, 2013 yılında Türkiye Barolar Birliği Disiplin Kurulu katipliği görevine atandı. Bu görevini hala icra etmektedir. Hukuk fakültesi eğitimini tamamlayan ve avukatlık stajını başarıyla geçiren Hulusi Özen, 8 Ağustos 2023 tarihinde yemin ederek avukatlık mesleğine adım atmıştır.

HULUSİ ÖZEN'İN VAATLERİ

31 Mart 2024 yerel seçimleri öncesinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Niğde Belediye Başkan adayı olarak seçmenin karşısına çıkan Hulusi Özen, Niğde’nin sosyal, ekonomik ve kültürel kalkınmasına yönelik vizyonunu açıkladı.

Hulusi Özen'in yaşamı ve kariyeri, Niğde'de uzun yıllar hukuk alanında edindiği tecrübe ile şekillenmiş, şehrin sorunlarına çözüm arayışında aktif bir rol oynamıştır. Özen, Niğde halkının beklentilerini karşılamaya yönelik taahhütleriyle seçim sürecinde dikkat çekmektedir.

Hulusi Özen’in verdiği vaatler için söylemiş olduğu sözler şöyle: “Gitmediğin yer senin değildir!" ilkesiyle hareket ediyor, Hemşerilerimin beklentilerini karşılamak, şehrimizi daha yaşanabilir kılmak ve gelecek nesillere daha güzel bir Niğde bırakmak gayesiyle var gücümüzle çalışıyoruz. Gönülden bağlı olduğum şehrim için, birlikteliğin enerjisiyle, herkesin katılımını sağlayarak güçlü bir Niğde inşa etmek istiyoruz. Değerli hemşerilerim, esnaf ziyaretimizde sizlerle buluşmak benim için büyük bir ayrıcalıktı. Sizlerin sorunlarını, beklentilerini ve umutlarını dinlemek, bu şehre daha iyi bir gelecek sunmak için buradayım. Sosyal demokrat bir vizyonla, eşitlik ve adalet temelinde, birlikte daha güçlü bir toplum inşa etmeye kararlıyız. İşte bu yolda, hep birlikte el ele vererek, şehrimizi daha yaşanabilir, daha dinamik bir yer haline getireceğiz. Sizinle birlikte bu yolculuğa çıkmaktan dolayı büyük bir heyecan duyuyorum.” 

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...