CHP Kütahya Belediye Başkan Adayı Eyüp Kahveci kimdir? Eyüp Kahveci nereli? Hayatı ve biyografisi || Eyüp Kahveci Kütahya

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
CHP Kütahya Belediye Başkan Adayı Eyüp Kahveci kimdir? Eyüp Kahveci nereli? Hayatı ve biyografisi || Eyüp Kahveci Kütahya

Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Cumhuriyet Halk Partisi Kütahya Belediye Belediye Başkan Adayı Eyüp Kahveci kimdir? Eyüp Kahveci kaç yaşında, nereli? Eyüp Kahveci'nin mevcut mesleği nedir, evli mi? Eyüp Kahveci'nin vaatleri nedir? CHP Kütahya Belediye Başkan Adayı Eyüp Kahveci'nin hayatı ve biyografisi

CHP Kütahya Belediye Başkan Adayı Eyüp Kahveci kimdir? Eyüp Kahveci nereli, kaç yaşında?

EYÜP KAHVECİ KİMDİR?

1968 Ordu doğumludur. İlköğretimini ve lise öğretimini Ordu Kabadüz okulunda tamamladı. 1992 yılında Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nden mezun oldu. 1990 yılından bu yana çeşitli sektörlerde yöneticilik yaptı. 2012 yılında Eyüp Kahveci Danışmanlık ve Eğitim merkezini kurdu. Sektöründe birçok firmada danışmanlık eğitimleri ve seminerler verdi. Seminerler ile birlikte proje danışmanlık hizmetlerinde bulundu. Orta seviyede İngilizce bilemektedir. Kütahya genç iş adamları ve yöneticileri derneği (KÜGİAD)’inde üyedir. Uzun yıllardır Kütahya’da ikamet etmekte evli ve 2 çocuk babasıdır.

EYÜP KAHVECİ'NİN VAATLERİ

İhtiyaç sahibi üniversite öğrencisine ücretsiz barınma imkanı, “Belediyemizin mülk sahibi olduğu eski adıyla “AZOT Sitesi”nde bulunan ATIL ve BAKIMSIZ binaları tamir ettirerek (ya da yıkıp yeniden yaparak) ihtiyaç sahibi ve ikametini Kütahya’ya almış üniversite öğrencilerine ÜCRETSİZ tahsis edeceğiz.”

Kadın Sığınma Evi, “Kadın Sığınma Evi" açarak, şiddet mağduru kadınlarımızın koruma kapsamına alınmaları ve yaşama tutunmaları için tüm desteği vereceğiz. Bu bağlamda, sığınma evimizde psikolojik ve hukuki destek, kadın ve çocuklar için uğraş terapisi, meslek edindirme kurs desteği ve okul öncesi çocuklara eğitim imkanlarını da bulunduracağız.”

Erkek Konuk Evi, “Erkek Konuk Evi" açarak, şiddet mağduru erkekler ile sokakta, otogarda, tren garında, cami tuvaletlerinde yaşayan evsiz erkeklerin koruma kapsamına alınmalarına destek vereceğiz.”

Ekmek/Süt yardımı, “Fakir ailelere EKMEK yardımını 3 katına çıkaracağız ve çocuklu yoksul ailelere "Halk Sütü" ücretsiz dağıtacağız. Yardımları, mevcut ve kurulacak "Halk Ekmek Büfesi"nden gerçekleştireceğiz.”

Kütahya Planlama Ajansı (KÜTPA) kurulması, “Şehir ve bölge planlama, sosyoloji, mimarlık, mühendislik, endüstriyel tasarım ve istatistik gibi disiplinlerden oluşan STK/Özel sektör/ulusal kurumlar/uluslararası kurumlar uzmanları ile akademisyenler ve Kütahyalıların katılımıyla Kütahya’nın bilimsel çalışmalar ışığında planlanması için Kütahya Belediyesine bağlı bir ortak akıl mekanizması olan Kütahya Planlama Ajansı (KÜTPA)'nı kuracağız.”

Deprem hazırlık çalışması, “Kütahya-Merkez'de mikro-bölgeleme çalışması yaptırıp şehrimizin topografya, jeoloji, depremsellik, hidrojeoloji, zemin, kayma dalgası hızı, en büyük yer hızı, en büyük yer ivmesi, deprem şiddeti, sıvılaşma vb. güncel haritalarını çıkarttırarak, elde ettiğimiz verileri "Kütahya Kent Yönetim Sistemi"mize entegre edeceğiz ve şehir planlaması, gelişmesi, mekan kullanımı, imarı ve iskanını bu verilere göre yapacağız.”

Eyüp Kahveci 31 Mart 2024 seçimleri için Cumhuriyet Halk Partisi’nin Kütahya Belediye Başkan Adayı oldu.

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...