Fesih Bingöl hayatı, biyografisi! Saadet Partisi Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fesih Bingöl'ün vaatleri

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Fesih Bingöl hayatı, biyografisi! Saadet Partisi Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fesih Bingöl'ün vaatleri

Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Saadet Partisi Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fesih Bingöl kimdir, kaç yaşında, nereli? 2024 yerel seçimlerinde aday olan Fesih Bingöl mevcut mesleği nedir, evli mi? Fesih Bingöl vaatleri nedir? Fesih Bingöl Belediye Başkan Adayı Fesih Bingöl hayatı ve biyografisi

Saadet Partisi Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fesih Bingöl kimdir? 31 Mart seçimleri için yola devam eden Saadet Partisi Merkez Yönetim Kurulu (MYK) ve Parti Meclisi (PM) toplantıları sonucunda adaylar belli oldu. Fesih Bingöl kaç yaşında, nereli?

FESİH BİNGÖL KİMDİR?

1959 yılında Erzurum'un Hınıs ilçesinde dünyaya gelen Fesih Bingöl, 1966 yılında Eskişehir’e geldikten sonra ilk ve ortaokulu Çukurhisar’da tamamladı. Lise eğitimini Eskişehir Atatürk Lisesi’nde, üniversiteyi ise İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Fakültesi’nde okudu.

1984 yılında şantiye şefi olarak çalışma hayatına başladı. Daha sonra 4 yıl Libya’da, Libya-Türkiye Konsorsiyomu olan LİBAŞ’ta bölge müdürlüğü görevinde bulundu.

1990-1999 yılları arasında kendi özel şirketinde mühendislik ve müteahhitlik işleri yaptı.1991-1992 yıllarında Almanya’da su getirme ve kanalizasyon, deprem mühendisliği ve karayolları konusunda teknik çalışmalarda bulundu.

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...