Halit Doğan kimdir? AK Parti Samsun Belediye Başkan Adayı Halit Doğan Samsunlu mı, nereli? Hayatı ve biyografisi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Halit Doğan kimdir? AK Parti Samsun Belediye Başkan Adayı Halit Doğan Samsunlu mı, nereli? Hayatı ve biyografisi

Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

AK Parti Samsun Belediye Başkan Adayı Halit Doğan kimdir? Halit Doğan kaç yaşında, nereli? Halit Doğan’ın mevcut mesleği nedir, evli mi? Halit Doğan’ın vaatleri nedir? AK Parti Samsun Belediye Başkan Adayı Halit Doğan’ın hayatı ve biyografisi

AK Parti Samsun Belediye Başkan Adayı Halit Doğan’ın hayatı ve biyografisi araştırılıyor. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde aday olan Halit Doğan Samsunlu mu, kimdir? Halit Doğan nereli, kaç yaşında?

HALİT DOĞAN KİMDİR?

1978 yılında Çarşamba Yenikışla Mahallesinde doğan ve İlköğretimini Çarşamba ilçesi Denizler Köyü ilkokulunda, orta-lise öğrenimini Çarşamba İmam Hatip Lisesinde tamamlayan Doğan, 1996’da kazandığı Dicle Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden 2000 yılında mezun oldu. 2002 yılından 31 Mart 2019 yerel seçimlerine kadar Çarşamba ilçesinde serbest avukatlık yapmaya devam eden ve aynı zamanda Çarşamba İmam-Hatip Lisesi Mezunları Derneği'nde ve Çarşambaspor'da yöneticilik yaptı.

31 Mayıs 2014’te AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı olarak atandı. 5'inci ve 6'ncı olağan kongrelerde yeniden başkan seçildi. Daha sonra, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından 31 Mart mahalli ve idari seçimlerinde; Cumhur İttifakı AK Parti Çarşamba Belediye Başkan adayı olarak seçilerek ve Çarşamba Belediye Başkanı oldu.
31 Mart 2024 yerel seçimlerinde AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak belirlenmiştir. Evli ve 3 çocuk babasıdır.

HALİT DOĞAN'IN VAATLERİ

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Sn. Kemal Şamlıoğlu ile bir araya geldiğini ve üniversite kenti, eğitimin kalbi Samsun’u daha da ileri taşımak için çalışacağını, Genel Başkanvekili Yardımcısı, geçmiş dönem AK Parti İl Başkanı; 25, 26 ve 27’nci dönem Samsun Milletvekili Sn. Fuat Köktaş’ı, İl Başkanı Sn. Mehmet Köse ile birlikte ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu.

Al Bayrağımız uğruna şehadet şerbeti içen Piyade Uzman Çavuş Samet Şeker’in kıymetli ailesini, Geçmiş dönem AK Parti İl Başkanımız Sn. Muharrem Göksel’i, Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneğini, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneğini, Türkiye Muharip Gaziler Derneğini, Bafra İlçe Teşkilatını ziyaret ederek hem kendini insanlara anlatıp vaatlerinden bahsetti. Hem de vatandaşların istek ve taleplerini dinleyip onlara çözüm bulacağını dile getirdi. Halit Doğan “Hazırız, kararlıyız diyerek çıktığımız hizmet yolunda; Samsun’umuzu tüm hemşehrilerimizi dinleyerek, Samsun halkının fikirlerini dikkate alarak daha da ileriye taşımaya kararlıyız..” dedi.

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...