Kendi Düşen Ağlamaz'ın Alize'si kimdir? Eylül Tumbar kaç yaşında aslen nereli?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Kendi Düşen Ağlamaz'ın Alize'si kimdir? Eylül Tumbar kaç yaşında aslen nereli?

Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

TRT ekranlarının aile dizisi olan Kendi Düşen Ağlamaz'ın başrol oyuncusu olan Alize karakterini oynayan Eylül Tumbar hakkında merak edilenleri araştırdık. Peki, Kendi Düşen Ağlamaz'ın Alize'si kimdir? Eylül Tumbar kaç yaşında aslen nereli?

Her hafta Perşembe günü yayınlanan Kendi Düşen Ağlamaz dizisindeki Alize karakterinin gerçek hayatı araştırılıyor. Eylül Tumbar'ın oynadığı Alize karakteri oyunculuğu ile trendlerde bir numara oldu. Eylül Tumbar'ın en çok hayatı yaşı ve aslen nereli olduğu araştırıldı. İşte o merak edilenler...

KENDİ DÜŞEN AĞLAMAZ'IN ALİZE'Sİ EYLÜL TUMBAR KİMDİR? KAÇ YAŞINDADIR VE ASLEN NERELİ?

İzmir doğumlu olan oyuncu Eylül Tumbar, 19 Ağustos 2002 yılında doğdu. İzmir Ekonomi Üniversitesi Sinema ve Dijital Medya Bölümü'nü bitiren Eylül Tumbar, "Biz Kimden Kaçıyorduk Anne?" dizisinde oynadığı Bambi karakteri ile tanınmaya başladı. Şimdilerde ise Trt 1 ekranlarındaki aile dizisi olan "Kendi Düşen Ağlamaz" da yer aldı. Oyunculuğu ile beğeni toplayan Tumbar, her hafta sosyal medyada gündem olmayı başarıyor. 21 yaşındaki Tumbar Instagram da 700 bin takipçisi var. 

Kendi Düşen Ağlamaz'ın Alize'si kimdir? Eylül Tumbar kaç yaşında aslen nereli?

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...