Utku Caner Çaykara kimdir, aslen nereli? CHP Avcılar Belediye Başkan Adayı Utku Caner Çaykara'nın Avcılar vaatleri

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Utku Caner Çaykara kimdir, aslen nereli? CHP Avcılar Belediye Başkan Adayı Utku Caner Çaykara'nın Avcılar vaatleri

Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Avcılar Belediye Başkan Adayı Utku Caner Çaykara kimdir? Utku Caner Çaykara kaç yaşında, nereli? Utku Caner Çaykara’nın mevcut mesleği nedir, evli mi? Utku Caner Çaykara’nın vaatleri nedir? CHP İstanbul Avcılar Belediye Başkan Adayı Utku Caner Çaykara’nın hayatı ve biyografisi

CHP İstanbul Avcılar Belediye Başkan Adayı Utku Caner Çaykara’nın hayatı ve biyografisi araştırılıyor. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde aday olan Utku Caner Çaykara İstanbul Avcılarlı mı, kimdir? Utku Caner Çaykara nereli, kaç yaşında?

UTKU CANER ÇAYKARA KİMDİR?

1991’de İstanbul’da dünyaya gelen ve İlkokul, Ortaokul ve Lise eğitimlerinden sonra İstanbul Beykent Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık fakültesi Makina Mühendisliği bölümünden mezun olan Çaykara sonrasında İş Sağlığı ve Güvenliği (tezsiz) ve İşletme (Tezli) Yüksek Lisans eğitimlerini tamamladı.

2015’de CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı, 2016-2018 yıllarında CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcılığı (Marmara bölge sorumlusu), 2018-2021 yıllarında CHP Gençlik Kolları Genel Sekreterliği görevlerini üstlenmiştir. 36. Dönem CHP Kurultay Delegesidir.

Şu anda görevine Gençlik Kolları Parti Örgütü ve Örgüt Yönetimlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak devam etmektedir.

UTKU CANER ÇAYKARA'NIN VAATLERİ

Avcılar’a hizmette tam yol ileri ilkesiyle çıktığı yolda, vatandaşları ve esnafları sokak sokak gezerek ziyaret edip onlarla sohbetlerde bulunan Utku Caner Çankaya, sosyal medya hesabında;

“Sevgili Avcılarlı Komşularım, Ben Utku Caner Çaykara, Cumhuriyet Halk Partisi’nin öz evladıyım.

Neferi olmaktan gurur duyduğum yurdun dört bir yanında bayrağını taşıdığım, yüreği memleket sevdasıyla dolu genç arkadaşlarımla birlikte yetiştiğim partim Cumhuriyet Halk Partisi bana önemli, onurlu bir görev verdi.

Başta Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’e, partimizin karar organlarına, bana güç veren yoldaşlarıma ve ailem Cumhuriyet Halk Partisi örgütüne destekleri için teşekkür ederim.

Bize verilen bu onurlu görevi; ilçe başkanlığımız, parti emekçilerimiz, kadın ve gençlik kollarımızla birlikte, kentimizde partimizin bayrağını yeniden zirveye çıkararak taçlandıracak, İl Başkanımız Özgür Çelik ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu ile birlikte 16 milyon İstanbullu için durmaksızın çalışacağız.

Avcılar’ı yaşamın merkezi yapacak yepyeni bir yola çıkıyoruz. Genç vizyon, güçlü yönetim ve ortak akılla yöneteceğimiz ilçemizi gençliğimizin verdiği enerjiyle örecek, yarınlarımızı birlikte kuracağız.

Uzun bir yoldan geldim, çok daha uzun bir yolculuğa çıkıyorum.
Ve size söz veriyorum, çok çalışacağım, çok çalışacağım, çok çalışacağım.

Yolumuz açık olsun.” 

şeklinde bir yazı paylaşarak oradan vaatlerini tüm vatandaşlara duyurmuştur. 

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...