Zeynel Abidin Beyazgül kimdir? AK Parti Şanlıurfa Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül Şanlıurfalı mı, nereli? Hayatı ve biyografisi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Zeynel Abidin Beyazgül kimdir? AK Parti Şanlıurfa Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül Şanlıurfalı mı, nereli? Hayatı ve biyografisi

Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

AK Parti Şanlıurfa Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül kimdir? Zeynel Abidin Beyazgül kaç yaşında, nereli? Zeynel Abidin Beyazgül’ün mevcut mesleği nedir, evli mi? Zeynel Abidin Beyazgül’ün vaatleri nedir? AK Parti Şanlıurfa Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül’ün hayatı ve biyografisi

AK Parti Şanlıurfa Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül’ün hayatı ve biyografisi araştırılıyor. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde aday olan Zeynel Abidin Beyazgül Şanlıurfalı mı, kimdir? Zeynel Abidin Beyazgül nereli, kaç yaşında?

ZEYNEL ABİDİN BEYAZGÜL KİMDİR?

1957 yılında Şanlıurfa'da doğdu. Zeynel Abidin Beyazgül, 1983’te İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu. 1985-1996 yıllarında avukat olarak görev yaptıktan sonra 1996 tarihinde İncesu Noteri olarak mesleğe başladı. Sırasıyla Viranşehir 1'inci, Adıyaman 3'üncü, Adıyaman 1'inci ve Malatya 2'nci Noterliği görevlerini üstlenen Beyazgül, 2013 tarihinde atandığı Şanlıurfa 5'inci Noterliği görevini halen sürdürmektedir.

Aynı zamanda 2011-2012 yıllarında Malatya Noter Odası Başkanı, 2012-2014 yıllarında Türkiye Noterler Birliği Yönetim Kurulu Üyesi olarak idari görevlerde bulunan Beyazgül, AK Parti Genel Merkezi’nce, 4 Ocak 2015’te yapılan Şanlıurfa Kongresinde Yusuf Eğilmez'in yerine il başkanı seçildi. 26 Ocak 2018’te yapılan kongrede güven tazeleyen Beyazgül, 24 Haziran 2018 Milletvekilleri seçimlerinde aday olabilmek için istifa etmişti. 31 Mart 2019'da yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı olmuştur.

ZEYNEL ABİDİN BEYAZGÜL'ÜN VAATLERİ

Tarımın ilk başladığı topraklardan, geleceğin tarımına yön vermeyi hedeflediği seyahati için Güneydoğu Anadolu'nun tüm şehirlerine yaymayı planladığı proje "GAP Yeşil İnovasyon" için Şanlıurfa'da proje paydaşlarıyla bir araya gelen Beyazgül, Şanlıurfasporu, Ticaret Bakan Yardımcısı Sezai Uçarmak’ı, Halk Ekmek Üretim ve Dağıtım Hizmet Ağını ve daha birçok yeri ziyaret ederek her vatandaşın sorunu ile ilgilenip çözüm yolları arayacağına ve spor salonundan, parka, kadınlar için geliştirilen iş atölyelerine kadar bir çok alandaki yerlerin sayısını arttıracağına söz vermiştir. 

 

 

 

 

 

 

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...