Ziya Polat Kimdir? AK Parti Adıyaman Belediye Başkan Adayı Ziya Polat Adıyamanlı mı, nereli?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Ziya Polat Kimdir? AK Parti Adıyaman Belediye Başkan Adayı Ziya Polat Adıyamanlı mı, nereli?

Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

AK Parti Adıyaman Belediye Başkan Adayı Ziya Polat kimdir? Ziya Polat kaç yaşında, nereli? Ziya Polat’ın mevcut mesleği nedir, evli mi? Ziya Polat’ın vaatleri nedir? AK Parti Adıyaman Belediye Başkan Adayı Ziya Polat’ın hayatı ve biyografisi

AK Parti Adıyaman Belediye Başkan Adayı Ziya Polat’ın hayatı ve biyografisi araştırılıyor. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde aday olan Ziya Polat Adıyamanlı mı, kimdir? Ziya Polat nereli, kaç yaşında?

AK PARTİ ADIYAMAN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ZİYA POLAT KİMDİR?

Ziya Polat, 1976’da Adıyaman’ın Akdere Köyünde doğdu. Eğitim hayatına burada başlayarak ilk ve orta öğretimini Adıyaman'da tamamladı.  Daha sonra bir süre Sakarya'da görev aldı.

Sakarya Orman Bölge Müdürü olarak atanan ve 24.02.2023 tarihli Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile OGM emrine Müfettiş olarak atanan Ziya Polat, milletvekili aday adayı olmak üzere istifa etmişti. Polat, 2023 mayıs ayında yapılan Genel Seçimlerde Adıyaman’dan 5. sıra milletvekili adayı olmuştu.

Ziya Polat Kimdir? AK Parti Adıyaman Belediye Başkan Adayı Ziya Polat Adıyamanlı mı, nereli?

ZİYA POLAT'IN VAATLERİ

Ziya Polat, İHH Adıyaman Şubesi tarafından düzenlenen mitinge katılarak Filistin halkına desteğini vermesi, Demokrasi Parkı’nda vatandaşlarla buluşması, Seçim Koordinasyon Merkezi yönetimimizle bir araya gelerek seçim süreciyle ilgili istişarelerde bulunması, Merkez İlçe Başkanı Sn. Ziya Başaran, Kadın Kolları Başkanı Sn. Av. Saliha Diler ve Gençlik Kolları Başkanı Sn. Mevlüt Kuştepe ile birlikte Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından düzenlenen programa katılarak Geçici Konaklama Merkezi'nde kalan vatandaşlarla bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinledi. Milletvekilleri, Teşkilatı ve MHP heyetiyle birlikte deprem şehitlerimizin mezarlarını, yaşlıları ve gençleri ziyaret ederek Adıyaman halkının her zaman her konuda yanında olacağını belirtti.

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...