Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

16 yaşında piyango kazandı, 23 yaşında öldü

16 yaşında piyango kazandı, 23 yaşında öldü
Fotoğraf Başlığı 16 yasinda piyango kazandi, 23 yasinda öldü

İngiltere'de16 yaşındayken piyangodan 390.643 sterlin (4.777.000 TL) kazanan genç, 23 yaşında hayatını kaybetti. Ölüm sebebi açıklanmayan gencin intihar etmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.

Kaydet
a- | +A

HABER MERKEZİ

İngiltere’de yaşayan Callum Fitzpatrick, babasının bakkal dükkanında çalışırken Ekim 2014’te 16 yaşındayken piyangodan 390.643 sterlin (4.777.000 TL) kazandı. Ülkenin milli piyango şirketi National Lottery’nin en genç kazananı olan Fitzpatrick, küçük yaşta kazandığı servete rağmen eğitimini aksatmadı ve Ulster Üniversitesi'nde inşaat mühendisliği diploması aldı.

İNTİHAR İHTİMALİ ÜZERİNDE DURULUYOR

Fitzpatrick, salı günü 23 yaşında hayatını kaybetti. Ölüm sebebi açıklanmayan gencin intihar etmiş olabileceği düşünülüyor.

Ailesi, ölümün ardından merkezi Belfast’ta bulunan İntiharı ve Kendine Zarar Vermeyi Önleme Kamu İnisiyatifi kurumuna bağış yapılmasını istedi. Fitzpatrick’in cenazesi, kilisede yapılan törenin ardından cuma günü toprağa verilirken ailesi ve arkadaşları, ölümden duydukları üzüntü ve şaşkınlığı dile getirdiler.

16 yaşında piyango kazandı, 23 yaşında öldü
Başlık Resmi16 yaşında piyango kazandı, 23 yaşında öldü

BAKMADAN GEÇME
El Chapo’nun evi piyango ikramiyesi olarak dağıtılacak
HABER

El Chapo’nun evi piyango ikramiyesi olarak dağıtılacak

BAKMADAN GEÇME
16 yaşındayken piyangoda servet kazanmıştı, şimdi meteliksiz
HABER

16 yaşındayken piyangoda servet kazanmıştı, şimdi meteliksiz

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Dünya
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.