27 yıl komada kalan kadın uyandı! İşte söylediği ilk söz

27 yıl komada kalan kadın uyandı! İşte söylediği ilk söz
Başlık Resmi27 yil komada kalan kadin uyandi! Iste söyledigi ilk söz

Birleşik Arap Emirlikleri’nde Munira Abdulla isimli kadın 27 yıl önce geçirdiği trafik kazası sonrası bitkisel hayata girdi. Bir daha gözlerini açamayacak denilen kadın geçen yıl uyandı.

Kaydet
|

Birleşik Arap Emirlikleri'nde (BAE) 27 yıl komadan kaldıktan sonra geçen yıl gözlerini açan kadının inanılmaz hikayesi Avrupa basınında da büyük ilgi gördü. Munira Abdulla isimli kadın 1991'de, oğlu Ömer'i okuldan aldıktan sonra Al Ain'deki evlerine doğru yola çıktıklarında oğlunu 27 yıl boyunca bir daha göremeyeceğini bilmiyordu. Arabaları okul otobüsüne çarpında, Munira Abdulla ciddi bir beyin sarsıntısı geçirdi. Oğlu Omar kazayı ufak yaralanmalarla atlattı. O dönem 32 yaşında olan Munira Abdulla bitkisel hayata girdi. Doktorlar 'Hiçbir zaman gözlerini açamayacak' dedi. Ancak Munira Addulla, 27 yıl bitkisel hayatta kaldığı Almanya'daki hastane odasından geçen yıl uyandı..."

UYANINCA HEMEN OĞLUNA SESLENDİ
Birleşik Arap Emirlikleri merkezli The National sitesi ve İngiliz Independent sitesindeki haberlere göre Munira Abdullah, 2017'de Almanya'daki hastaneye sevk edildi. The National sitesine konuşan oğlu Ömer, "Ondan asla vazgeçmedim. Bir gün uyanacağını hep hissediyordum. O kazada kendisini beni korumak için siper etmişti. Geçen yıl annem gözlerini açtı. Üstelik ilk sözleri adım oldu" dedi. Abu Dabi'ye dönen Abdulla'nın, tedavisine devam ediliyor.

27 yıl komada kalan kadın uyandı! İşte söylediği ilk söz
Başlık Resmi27 yıl komada kalan kadın uyandı! İşte söylediği ilk söz

Whatsapp İkon Facebook İkon
Paylaş
Paylaş
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Dünya
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.