Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

5 yıl önce kaybolmuşlardı: 194 metre altında 487 insan kemiği bulundu

5 yıl önce kaybolmuşlardı: 194 metre altında 487 insan kemiği bulundu

Meksika’da 194 metre altındaki bir kanalda 487 adet insan kemiği bulunurken, kemiklerin en az 3 kişiye ait olduğu açıklandı.

Kaydet
a- | +A

Meksika’nın Nuevo Len eyaletinde yerin 194 metre altındaki bir kanalda 487 adet insan kemiği bulundu. Yetkililer kemiklerin en az 3 kişiye ait olduğu açıklayarak, kartel tarafından infaz adilmiş olabileceklerini bildirdi.

KEMİKLER EN AZ 3 KİŞİYE AİT

Meksika’nın Nuevo Len Eyaleti Başsavcılığından edinilen bilgiye göre, eyaletin Hidalgo şehrinde kırsal bir bölgede yapılan arama çalışmaları sırasında yerin 194 metre altında yer alan bir kanalda 487 adet insan kemiği ve bazı giysiler bulundu. Yetkililer kemiklerin giysiler ile birlikte incelenmek üzere Kriminalistik ve Bilirkişi Enstitüsü Laboratuvarına gönderildiğini belirtti. Eyalet Savcılığı ayrıca bulunan 487 adet insan kemiğinin en az 3 kişiye ait olduğunu, kurbanların kartel tarafından infaz edildiğinin tahmin edildiğini açıkladı.
Yetkililer bölgede insan kalıntılarının varlığının 2017 yılından beri bilindiğini açıklayarak arama çalışmalarına devam edildiğini duyurdu.

BAKMADAN GEÇME
Van Gölü kıyısında Demir Çağı’na ait insan kemikleri bulundu
HABER

Van Gölü kıyısında Demir Çağı’na ait insan kemikleri bulundu

BAKMADAN GEÇME
Bursa
HABER

Bursa'da yol çalışmasında Bizans dönemi mezarları ve insan kemikleri bulundu

BAKMADAN GEÇME
Dünya’nın en derin 4’üncü mağarası Ilgarini’de insan kemikleri bulundu
HABER

Dünya’nın en derin 4’üncü mağarası Ilgarini’de insan kemikleri bulundu

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Dünya
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.