Ünlü model Dubois'in ölümüne AstraZeneca aşısı mı neden oldu?

Düzenleyen:
Ünlü model Dubois'in ölümüne AstraZeneca aşısı mı neden oldu?

DÜNYA Haberleri

İngiliz modelin AstraZeneca aşısı olduktan günler sonra hayatını kaybetmesi sonrası İngiltere'de üretilen coronavirüs aşısı yeniden tartışmaya açıldı. Ünlü modelin şüpheli ölümünün Avrupa İlaç Ajansı tarafından soruşturulacağı açıklandı.

İngiltere, model Stephanie Dubois'un ölümünü konuşuyor. 39 yaşındaki modelin AstraZeneca aşısı olduktan kısa sürede sonra hayatını kaybetmesi 'ölüm nedeni aşı mı' tartışmalarını beraberinde getirdi.

PIHTILAŞMA OLUŞMUŞ
İngiliz basınında yer alan haberlere göre, Dubois'in koronavirüs aşısı olduktan sonra damarlarında kan dolaşımını engelleyen pıhtılaşma oluşmaya başladı.

'MUHTEMELEN AŞININ YAN ETKİLERİNİ YAŞIYORUM'
İngiliz model o dönem yaptığı paylaşımda ise şu ifadelere yer verdi; 'Ailem beni test için hastaneye götürdü. Testim negatif çıktı. Muhtemelen, geçen hafta yaptırdığım coronavirüs aşısının yan etkilerini yaşıyorum' dedi.

19 MAYIS'TA ÖLDÜ
Hastaneye kaldırıldıktan 5 gün sonra durumu kötüleşen Dubois, 19 Mayıs'ta komaya girdi ve hayatını kaybetti.

ŞÜPHELİ ÖLÜMÜ SORUŞTURULACAK
İngiliz modelin şüpheli ölümünün Avrupa İlaç Ajansı tarafından soruşturulacağı açıklandı.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...