ABD'yi şiddetli fırtına vurdu: 5 kişi hayatını kaybetti

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
ABD'yi şiddetli fırtına vurdu: 5 kişi hayatını kaybetti

DÜNYA Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

ABD’nin Michigan eyaletini vuran şiddetli fırtına nedeniyle 5 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi. Fırtına nedeniyle eyalette 390 binden fazla abonenin elektrik bağlantısının da kesildiği duyuruldu.

ABD’nin Michigan eyaletini vuran şiddetli fırtına hayatı felç etti.  Fırtına nedeniyle evlerin çatıları uçarken, ağaçlar ve elektrik direkleri devrildi. Sık sık fırtınaların yaşandığı ülkede elektrik kesintilerini izleyen Poweroutage.us web sitesine göre eyalet genelinde 390 binden fazla abone elektriksiz kaldı.  

Michigan eyaletinin güneyinde yer alan Ingham County Şerif Ofisi, Interstate 96 otoyolunda fırtınanın yol açtığı kazada 1 kişinin hayatını kaybettiğini, çok sayıda kişinin ağır yaralandığını, 25'ten fazla araçta hasar meydana geldiğini belirtti.

5 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Lansing Polis Departmanı Sözcüsü Jordan Gulkis ise evinin üzerine ağaç düşmesi sonucu 84 yaşındaki bir kadının yaşamını yitirdiğini aktardı. Kent County Şerif Ofisi ise şiddetli fırtına sırasında iki aracın kafa kafaya çarpışması sonucu 21 yaşındaki kadın ile 1 ve 3 yaşlarındaki iki kızının öldüğünü duyurdu.

Yetkililer, eyalet genelinde fırtına sonrasında temizlik çalışması yapıldığını duyurdu.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

 

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...